Ona je bivša supruga Bogdana Diklića: Dijanina lepota je potpuno prirodna, ona je jedna od najlepših glumica na ovim prostorima

Neodoljivi i nenametljivi šarmer našeg glumišta i jedna od naših najlepših glumica bili su par koji je, dok je trajao njihov brak, izazivao ogromnu pažnju javnosti.

Brak se završio razvodom, ali je iza Bogdana Diklića i Dijane Marojević Diklić ostala lepa ljubavna priča krunisana rođenjem ćerke Sofije.

Čuveni inspektor Simić iz filma "Majstori, majstori" i Mirko Topalović iz kultnog ostvarenja "Maratonci trče počasni krug"lepom koleginicom se oženio 2009, ubrzo su dobili ćerku Sofiju, a kako je glumac izjavio u kasnijim intervjuima, rođenja ćerke ga je zauvek promenilo, pre toga je bio "vuk samotnjak, sam sebi dovoljan".

 

Glumac i njegova 21 godinu mlađa supruga iz Nikšića bili su veoma diskretan par. A ljubav su u jednom momentu pretvorili u poslovnu saradnju, pa su zajedno lektorisali njegovu knjigu.

Bilo je i filmova koji su ih spajali poput "Četvrtog čoveka" i "Lajanja na zvezde".

Bivši supružnici sa ćerkicom

BIVŠI SUPRUŽNICI SA ĆERKICOM, FOTO: RAS SRBIJA

Njihova zajednička pojavljivanja na crvenom tepihu pratili su komentari da su fizički dosta slični, tačnije da su veoma kompatibilni na polju fizičkog izgleda. Ali i komentari da je Dijana, čija je lepota u potpunosti prirodna, jedna od najlepših žena Beograda.

Iako je izgledalo da će bračna priča trajati "zauvek", Diklić i Dijana su se razveli. Pislao se da je čuvenom glumcu razvod veoma teško pao, a onda je stao na put pričama i nagađanjima izjavom da je sa bivšom suprugom u sjajnim odnosima.

(Izvor: zena.blic.rs)

Share this article