ONI SVOJE PRVE SUPRUGE NE POMINJU: Vojin Ćetković je pre Slobode voleo voditeljku, a OVAJ glumac je ženu tukao toliko da je završila na OPERACIJI (FOTO)

Nije retkost da u vezu uđu dve ličnosti iz javnog života. To se desilo sa većinom naših poznatih glumaca koji su odlučili da tim ženama kažu i sudbonosno da.

Ali to što su javne ličnosti ne mora da znači da će brak i uspeti što su pojedini dokazali. O bivšim ženama i brakovima mnogi glumic ne govore gotovo nikada.

 

Vojin Ćetković

Među njima je i glumac Vojin Ćetković koji je bio u braku sa voditeljkom Natašom Milovanović, ali su se posle nekoliko godina razišli. Ona je otputovala u Pariz, a on je ljubav pronašao pored Slobode Mićalović sa kojom ima i dve divne ćerke. U intervjuima ne pominje svoj prvi brak.

FOTO: FEJSBUK

Žarko Lazić

Glumca i voditelja Žarka Lazića je supruga optužila za zlostavljanje, a on o tome nije voleo da priča.

- Volela sam ga mnogo, međutim, on je izlazio, vraćao se kući pijan, nije ga bilo po dva-tri dana. Kad bih mu prigovorila, izbijale su svađe i tuče. Zbog njegovih batina sam imala operaciju ispod oka, jer me je gađao plastičnom flašom koja je bila puna - izjavila je pre nekoliko godina Ksenija.

FOTO: DRAGANA UDOVIČIĆ

 

Marko Živić

Bio je u braku sa voditeljkom Natašom Pavlović. Razveli su se i ostali u veoma dobrim odnosima što danas nije tako čest slučaj.

*FOTO: PRINTSCREEN

*FOTO: PRINTSCREEN

 

Goran Radaković

Bio je u braku sa glumicom Dubravkom Mijatović sa kojom ima i ćerku.

*FOTO: PRINTSCREEN

*FOTO: ALEKSANDAR JOVANOVIĆ CILE

Branislav Lečić

Prva supruga glumca je Ivana Vujadinović. Oni imaju ćerku Anu, a Ivana se posle razvoda udala za mlađeg muškarca Ona je nedavno rodila peto dete.Ona je nedavno rodila peto dete. 

*FOTO: DADO ĐILAS, NEBOJŠA MANDIĆ

(Izvor: kurir.rs / blic.rs)

Share this article