OSTAVILA SVE BEZ REČI Učesnica "Zvezda Granda" došla u emisiju u pratnji OBEZBEĐENJA I ASISTENATA, članovi žirija U ŠOKU

Povela je sa sobom i ličnog šminkera, ali i osobu koja će da joj zakopča i otkopča haljinu, dok je Lukas imao šta da joj poruči i nije birao reči.

Tijana Kadović je večeras i te kako skrenula pažnju na sebe u "Zvezdama Granda", a pojavila se u stilu velike zvezde. Pratilo ju je obezbeđenje, a tu su bili i asistenti, koji su joj pomagali oko svega.

 

Foto: Promo

- Ti nemaš opravadanja da kao takmičar dođeš tako. To je izazvalo pompu, ali kod nas negativnu. Ti si pevala fenomenalno ali si ispala smešna što si tako došla - rekao je Aca Lukas nakon što je otpevala "Mili moj" i "Ja za ljubav neću moliti", a kad je ona pokušala da mu odgovori ustupio joj svoje mesto u žiriju.

- Došla si prikolicom sa inicijalima, napravila haos ovde... Hoćeš da nas vratiš kući prikolicom? - provocirao ju je folker, dok mu je ona kratko odgovarala, a dobila je svih sedam glasova i priliku da nastavi takmičenje.

(Izvor: blic.rs)

Share this article