OTKRIVENO KO JE OPLJAČKAO KUĆU POPOVIĆA! Pljačkaš znao raspored kamera i ugao pod kojim snimaju, u pitanju je Sašin kolega! (FOTO)

Pljačka direktora i vlasnika Grand produkcije, Saše Popovića, u žiži je interesovanja proteklih dana, a sada je otkriven podatak da je to navodno uradio - dužnik. Spekuliše se da je akciju najverovatnije organizovao njegov kolega koji mu duguje velike pare, verovatno više od milion evra.

Dotični dužnik je navodno za pljačku angažovao vrhunske profesionalce koji tokom ulaska u Popovićevu vilu i obijanja sefa nisu ostavili nijedan jedini otisak ili bilo koji drugi trag.

Ovo je pretpostavka policijskih inspektora koji rade na istrazi pljačke u Popovićevoj vili na Bežanijskoj kosi.

Iz kuće jednog od najmoćnijih ljudi na ovdašnjoj estradi odnet je sef u kojem su se, kako je potvrdio Popović, nalazili važni dokumenti i satovi u vrednosti od oko 100.000 evra. Pretpostavlja se da su ti važni dokumenti zapravo ugovori o pozajmicama na osnovu kojih gazda Granda potražuje novac. Saša Popović je, inače, poznat po tome da često pozajmljuje velike pare ljudima sa estrade, ali i iz politike i biznisa.

Saša živi u jednoj od najluksuznijih vila u Beogradu

 *Saša živi u jednoj od najluksuznijih vila u Beogradu / FOTO: PRIVATNA ARHIVA

- Saša je pozajmljivao pare mnogim prijateljima i poznanicima, ali nisu mu svi vraćali novac na vreme. Zbog toga policija sumnja da iza svega stoji osoba koja mu duguje veću svotu novca - priča za jedan srpski medij izvor iz policije.

- Krađa koja se dogodila u Sašinoj vili je delo profesionalnih pljačkaša i to je očigledno. Njegova kuća je jedna od najbolje obezbeđenih na Bežaniji, sa rampom i obezbeđenjem koje je čuva, a tu su i sigurnosne kamere.Međutim, lopov nije ostavio ni jedan jedini trag i otisak po kom bi policija mogla da ga pronađe. Pljačkaši su čak znali i tačan raspored kamera i ugao pod kojim one snimaju, tako da nijedan snimak nije od koristi u istrazi - priča izvor iz policije.

(Izvor: espreso.rs)

Share this article