Ovu poznatu voditeljku Žika Todorović je OSTAVIO zbog sadašnje supruge! Evo ko je u pitanju (FOTO)

Svima je poznato da je glumac Srđan Žika Todorović i pre nego što je upisao glumu bio bubnjar u nekim od najpopularnijih bendova osamdesetih godina.

Jedno vreme je uspešno žonglirao između glume i muzike da bi se u jednom momentu u potpunosti posvetio glumi.

 

S obzirom na njegov izgled i talente Žika je imao burnu mladost koja je podrazumrevala i veliki broj obožavateljki koje su se utrkivale kako bi bile u njegovom društvu, ali i poznate gradske devojke koje su ga želele pored sebe. Poznata je činjenica da je Žika bio u burnoj vezi sa Margitom Stefanović Magi dok je svirao u kultnom bendu " Ekatarina Velika".

Margita Stefanović Magi

*Margita Stefanović Magi / FOTO: printscreen

Međutim jedna od večitih gradskih devojaka Suzana Zlatanović poznatija kao Luna Lu bila je luda za poznatim glumcem. S obzirom na to da je Suzana završila dramaturgiju na Fakultetu dramskih umetnosti, tu su se i upoznali ali i zaljubili. Nije poznato koliko je ljubav trajala ali prema kuloarskim pričama Žika ju je ostavio zbog sadašnje supruge Ane.

 

Suzana se nikada nije bavila svojom osnovnom profesijom pa je poznatija po svom autorskom radu odnosno emisijama kratkog formata.Ima 50. godina i neudata je dok se Srđan oženio Anom Jovićević sa kojom je već više od dve decenije. Legenda kaže da je najpoznatija gradska devojka toliko patila za poznatim glumcem pa je planski ili neplanskli ostala neudata, a mnogi koji je znaju svedoče da je bila jedna od najpoželjnijih u gradu. Ipak nije uspela da se oporavi i nađe dostojnu zamenu.

 Suzana Zlatanović

*Suzana Zlatanović / FOTO: printscreen

Posle šest godina veze par se venčao 2004. godine na Cetinju dok je Ana još bila studentinja. Koliko je njihova ljubav jaka dokazali su tada ali nažalost i kroz teške životne situacije koje su im se dešavale.

(Izvor: pulsonline)

Share this article