Petra (21) je budući advokat sa nestvarnim očima: Niko nije imun na njene čari, Beograđanka hipnotiše pogledom na Instagramu (FOTO)

Ako je zaista tačno da su oči ogledalo duše, onda nam se prilično sviđa ono što vidimo u očima Petre Sretković (21). Beograđanke koja, po našem skromnom mišljenju, ima toliko lepe oči da njen pogled zaista može da ubije.

Petra studira na Pravnom fakultetu u Beogradu, i ako je suditi po fotografijama koje postavlja na Instagramu - voli putovanja, more i sunce, a vreme najviše provodi sa prijateljima.

 

Takođe, ono što nas je privuklo kod prelepe Beograđanke jeste njena prirodnost koja se, priznaćete, danas retko viđa.

Објава коју дели Petra Sretkovic (@petrasretkovic) дана

Za razliku od većine devojaka, koje se uglavnom puće i objavljuju polugole fotke po društvenim mrežama, Petra je dokaz da je manje više i da prirodna lepota zrači najviše.

 

Објава коју дели Petra Sretkovic (@petrasretkovic) дана

Ona je ženstvena, spontana, izvajanog tela i očiju koje streljaju pravo u srce, što se može videti i po komentarima koje joj ljudi pišu na Instagramu.

Објава коју дели Petra Sretkovic (@petrasretkovic) дана

Sigurni smo da će, kada završi studije, prelepa Beograđanka biti najlepši advokat koji je ikad kročio u sudnicu, ali i veliki adut svakog koga bude zastupala.

(Izvor: telegraf.rs)

Share this article