Pitali smo Laneta Gutovića šta misli o "Zvezdama Granda" i "Talentu", a njegov odgovor razbesneće SVE koji sede u žiriju!

Lane Gutović bez dlake na jeziku odsečno je rekao šta misli o aktuelnim članovima žirija u emisijama "Ja imam talenat" i "Zvezde Granda"

Milan Lane Gutović možda i nije omiljeni glumac na ovim prostorima, možda mu se može i pripisati i osporiti mnogo toga, ali jedno je sigurno, a to je da je baš on jedan od naših najboljih glumaca.

 

S tim u vezi, zanimalo nas je šta baš on misli o dva popularna šou-programa – “Ja imam talenat” i “Zvezdama Granda” koje prate milioni ljudi, s obzirom na to da njegov stav na ovu temu nikada pre nismo imali priliku da čujemo.

Foto: Telegraf

*Foto: Telegraf

Čim smo mu postavili to pitanje, on se nije ni na trenutak zamislio već je, smirenim glasom, odmah odgovorio:

 

– Ja mislim da su u tim takmičenjima, od tih amatera koji se pojavljuju tamo, da su skoro svi talentovaniji od žirija… To primećujem… I da pevaju uglavnom lepše i bolje i da su svežiji. Svežiji kao lice i kao likovi. Eto, to primećujem – rekao je Lane.

Foto: Promo/Zvezde Granda

*Foto: Promo/Zvezde Granda

Na pitanje da li nekada pogleda neki aktuelan rijaliti, imao je drugačiji odgovor, ali sa istom suštinom:– Pa uglavnom pređem preko tih programa, a povremeno i vidim nešto. Zadržim se nekoliko sekundi i vidim da se uglavnom svi ljuljaju tamo, u ritmu neke muzike… Nemam nikakav komentar – objasnio je Gutović.

(Izvor: Telegraf.rs)

Share this article