Posle tri godine PAKLA glumica izašla kao POBEDNIK: Potpuno se oporavila od raka, vratila na male ekrane i izgleda OVAKO

Nakon tri godine borbe sa zloćudnom bolesti, američka glumica ponovno blista. Osim što je u aprilu prošle godine dobila vesti da je u remisiji, sada je predstavila svoj novi film - i to sa širokim osmehom na licu.

 

Tri godine nakon što joj je otkriven rak dojke, Šenon Doerti (46) polako se oporavlja. Nakon nekoliko ciklusa hemoterapije, radijacije i zahvata mastektomije, odnosno odstranjivanja dojki, glumica izgleda bolje nego ikada i vraća se na male ekrane!

Šenon na predstavljanju novog filma

ŠENON NA PREDSTAVLJANJU NOVOG FILMA, FOTO: PROFIMEDIA

 

U Los Anđelesu se pojavila na predstavljanju filma "Heathers", rimejka istoimenog filma iz 90-ih u kojem je takođe glumila.

U sceni iz filma

U SCENI IZ FILMA "HEATHERS", FOTO: PROFIMEDIA

Zvezda serije "Beverly Hills, 90210" stigla je na crveni tepih u potpuno crnoj kombinaciji koju je začinila velikim minđušama i zlatnim satom.

A post shared by ShannenDoherty (@theshando) on

 Šenon Doerti je svoju veliku zdravstvenu bitku sve vreme delila na svom Instagram profilu: rak joj je dijagnostifikovan u februaru 2015. godine, nakon čega je prošla mastektomiju, hemoterapiju i radijaciju, a sve vreme su uz nju su bili suprug Kurt Izvarijenko i majka Roza.

A post shared by ShannenDoherty (@theshando) on

 Imala je puno teških trenutaka, izgubila je kosu i drastično smršala, ali danas konačno izgleda zdravo i srećno.

(Izvor: blic.zena.rs)

Share this article