Rekli su mi da budem "kvajat", a ja ne mogu da budem "kvajat": Srpsku pevačicu POLICIJA IZBACILA sa Novakovog meča! (VIDEO)

Pevačica i bivša učesnica Farme Dušica Grabović, koja se preselila u Australiju, navodno je izbačena sa finala Australijan opena, gde je bodrila srpskog tenisera Novaka Đokovića.

 

Naime, pevačica se na tribinama nalazila među pristalicama Novakovog protivnika Dominika Tima i previše glasno navijala za srpskog tenisera da su je zaštitari na kraju navodno morali izbaciti sa tribina Rod Lejver arene!

 *FOTO: PRINTSCREEN

"Bila sam veoma pristojan navijač i toliko godina pratim Novaka Đokovića i želela sam da budem na finalu. Kada je pobedio Federera, kupila sam karte, i platila sam basnosnovno karte da bih ga gledala. Ali mi se desio incident. Upala sam u ekipu koja je navijala za Dominika, i neko me je prijavio. Došli su ljudi koji su me izveli", ispričala je pevačica, kojoj je izrečena mera zabrane ulaska u Arenu na dve nedelje. 

 

"Prišla mi je i rekla da budem "kvajat", a ja ne mogu da budem "kvajat" kada pripadnik moje zemlje pobeđuje. Bilo je mnogo više onih koji su navijali za Dominika. Žena je zvala policiju. Ja to nisam doživela da me policija izvede pred kraj meča i da mi kažu da to nije u redu što sam glasna", ispričala je za Ekskluzino.

(Izvor: kurir.rs)

Share this article