Robert De Niro napunio 75 godina i ponosno se skinuo u kupaći, a tek da vidite koliko mu je žena (63) zgodna! (FOTO)

Slavni glumac je 17. avgusta proslavio 75. rođendan, a nešto ranije uhvaćen je sa suprugom na plaži u Santa Monici.

Čuveni Oskarovac Robert De Niro proslavio je juče 75. rođendan, a samo nekoliko dana ranije uživao je na plaži sa svojom suprugom Grejs Hajtauer (63).

 

Bračni par se rashlađivao na plaži u okolimni Santa Monike. Uhvaćeni su kako se zajedno kupaju, a potom i kako se relaksiraju na pesku.

De Niro je bio u nešto opuštenijem izdanju, sa sedom bradom i nešto dužom kosom, ali je pokazao da je i dalje u odličnoj formi, dok je njegova lepša polovina zavredela sve komplimente.

De Niro je 17. avhusta napunio 75 godina Foto: Profimedia/Mega Agency

Sređena, sa ogrnutom ešarpom preko kukova, u braon bikiniju i tamnim naočarima posmatrala je svog supruga, a seksi nogama i vitkims tasom može i te kako parirati znatno mlađim koleginicama.

De Nirova supruga Grejs Hajtauer Foto: Profimedia/Mega Agency

De Niro i Grejs upoznali su se u Londonu 1987. godine. Deset godina kasnije su se venčali, ali su se nakon dve godine braka razveli, nakon rođenja njihovog sina Eliota.

 

Na kraju, nikada se nisu zvanično razveli, a usledilo je i pomirenje. Imaju dvoje dece, sina Eliota (20) i ćerku Helen Grejs (6), a pored njih dvoje De Niro ima još četvoro dece sa dve žene.

Robert De Niro Foto: Profimedia/Mega Agency

(Izvor: telegraf.rs)

Share this article