Soraja kupila stan u "Beogradu na vodi" za 250 hiljada evra: Ide u Pariz da kupi slike za dnevni boravak i spavaću sobu!

Soraja je za novo mesto stanovanja odabrala luksuznu lokaciju u srpskoj prestonici, a reč je o "Beogradu na vodi", gde najniža cena manjeg stana iznosi 156.000 evra.

Ona će za novi dom navodno izdvojiti čak 250.000 evra!

 

"Soraja već dugi niz godina živi u stanu na Voždovcu i taj deo grada obožava. Međutim, još otkada su najavili projekat "Beograd na vodi" želela je da se tamo preseli. Nije htela odmah na početku da uloži veliki novac jer nije bila sigurna da će gradnja teći po planu. Ipak, misli da je sada pravi trenutak da rezerviše životni prostor za sebe, s obzirom na to da je jasno da će ceo kompleks uskoro biti gotov, a i mnogi stanovi su već prodati, pa je shvatila da ne treba da odlaže kupovinu", kaže izvor i dodaje da Vučelićeva ne želi nikome da priča o tome.

Објава коју дели Sara (@sorajavucelic) дана

"Poznato je da putuje širom sveta, tako da su mnogi njeni poznanici mislili da će živeti van granica ove zemlje, ali ona nikada ne bi zamenila Beograd nekim drugim gradom. Mnogi njeni prijatelji ne znaju za njenu odluku da se preseli jer je želela da sve ostane tajna dok se ne useli u novi stan. Novo naselje pored reke joj se mnogo dopada jer će u tom kompleksu biti niz restorana, tržni centri, hoteli, teretane, što joj je bitno jer želi da u svojoj okolini ima sve što joj je potrebno. Rezervisala je stan jer je čula da će se prvi stanari useliti ovog proleća, a uskoro će potpisati ugovor o kupovini" objašnjava sagovornik i otkriva da Soraja za nekoliko dana odlazi u Francusku, gde će kupiti slike za stan.

 

"Dosta ljudi je imalo priliku da na njenom Instagram nalogu vidi kako izgleda njen sadašnji stan i mnogi su bili oduševljeni. Soraja mnogo polaže na izbor nameštaja, kao i na detalje, tako da će se potruditi da novi stan bude još lepši od prethodnog. Naravno, ni za to neće žaliti pare. Nema sumnje da će sve biti vrhunskog kvaliteta i modernog stila, a ona sa nestrpljenjem čeka da se preseli. Tražila je stan sa pogledom na reku, a za nekoliko dana kreće u Pariz kako bi kupila slike kojima će ukrasiti prostorije, najviše dnevni boravak i spavaću sobu", otkriva izvor.

Објава коју дели Sara (@sorajavucelic) дана

Soraja se nije javljala na telefon kako bi potvrdila ove informacije.

(Izvor: kurir.rs / alo.rs)

Share this article