SRCE MU JE OSVOJILA PRELEPA ŠPANKINJA: Naš glumac upoznao je lepoticu na setu, ona obožava Srbiju, a juče su pred svima pokazali LJUBAV

Uloga lepe Konsuele u filmu "Montevideo", lepotici Dženifer Martin donela je brojna poznanstva, ali i ono najvažnije - ljubav.

Dženi je u Beograd prvi put došla u januaru 2014. godine, povodom premijere filma "Montevideo, vidimo se", u kojem je glumila Konsuelu.

 

- Bila sam najsrećnija što sam došla baš u vreme kada je ceo grad okićen i sjajan i odiše prazničnom atmosferom, tako da sam ga odmah zavolela! Sada, Beograd je moj drugi dom – ističe Dženi, koja je osvojila srce mladog srpskog glumca Uroša Jovičića sa kojim planira venčanje

– Živim na Tenerifima, odakle vidite okean gde god da pogledate. Tamo ne znamo za zimu, a celo ostrvo se može obići za dva sata – rekla je ona nedavno za „Blic“.

– Mnogo ljudi u Španiji me ispituje kako je u Srbiji, šta jedu, kakvu muziku slušaju, kakvi su ljudi… Dopala mi se ideja da Srbiju predstavljam u pozitivnom svetlu, pogotovo što primećujem da ima i onih koji je drugačije doživljavaju – kaže uvek vesela i nasmejana Špankinja.

 

Ona je zajedno sa Urošem juče došla na koktel povodom nove Bjelogrlićeve serije.

– Srpski je prelep jezik, ali i stvarno težak za učenje – rekla je ona.

 *Uroš Jovičić

Zagrljeni golupčići sve vreme su se smejali i mazili.

(Izvor: blic.rs)

Share this article