Srpska glumica o FINANSIJSKOJ KRIZI: "Ostalo mi je još 12 godina OTPLATE KREDITA, nemam čak ni dečji dodatak"

Glumica Ljiljana Jakšić, poznatija kao Salveta, ne krije da se već neko vreme nalazi u teškoj finansijskoj situaciji, budući da je sprečena da radi.

- Osećam se kao i većina ljudi, naročito slobodnih umetnika, koji su u ovoj situaciji morali da prestanu sa radom. Možda sam ja stavljena na tapet, za primer. Mnogo nas ima. Za umetnika je najveća kazna kada ne može da se bavi svojim poslom. Što se finansija tiče, u poslednje vreme volim da se našalim: šta to behu finansije, nešto mi zvuči poznato... - rekla je glumica za "Kurir".

PROČITAJTE JOŠ NE KUKAM! Ana Bekuta: Svi ćemo osetiti kako je to razvlačiti malu sumu novca od prvog do prvog!

 

Ljiljana je u 52. godini rodila ćerku Dariju, a u to vreme kupila je stan na kredit.

- Ostalo mi je još 12 godina otplate kredita. U mom stanu ima topline. Greje nas naša ljubav i greje nas osam otplaćenih godina. Ako Deda Mraz nema preča posla, mogao bi da nam to sredi. Volim da se našalim. A dobro je dok uspevam da se našalim - istakla je ona.

Kako kaže, ima veliku pomoć svojih prijatelja i porodice, međutim Darijin otac ne učestvuje u odgajanju naslednice koja je ove godine krenula u prvi razred.

- Ne. Nemam čak ni dečji dodatak. Kad radim, visina moje zarade mi ne daje na to pravo. Ne znam da li postoji ikakva pomoć za samohrane roditelje. Srećom da sam tip štediše, pa se snalazim nekako - iskrena je bila Ljiljana za pomenuti list.

Share this article