Srpski glumac ima PETORO DECE sa glumicom koja se povukla iz javnosti, a ime koje nosi jedan sin u Srbiji je JEDINSTVENO

On je jedan od trenutno najpopualrnijih glumaca u Srbiji, a njegov privatan život izuzetno je uzbudljiv.

Glumac Nebojša Dugalić koji trenutno igra zapaženu ulogu u seriji "Žigosani u reketu", 2012. postao je petostruki tata i tada se upisao na nezvanični spisak poznatih ličnosti sa najviše dece.

 

Nebojša Dugalić je decu dobio iz braka sa Draganom Dugalić koja je takođe glumica, ali je zapostvila karijeru zbog podizanja dece.

O imenu petog deteta, ćerkici, u javnosti nikada nije pričao, ali je poznato da su deci davali imena Jana, Vidan, Bogdana i Kalin.

Nebojša Dugalić

*FOTO: MARKO ĐOKOVIĆ / RAS SRBIJA, Nebojša Dugalić

Kalin je muška varijanta ženskog imena Kalina. Ime slavenskog porekla gde je naziv ukrasne biljke uzet za lično ime. Latinski naziv ove biljke je Ligustrum vulgare. Biljka ima crne bobice i podseća na ribizlu, a za razliku od ribizle, kalina nije jestiva već je veoma otrovna.

Što se tiče odrastanja i dece, Nebojša Dugalić je u jednom intervjuu ispričao da ponekada i deca vaspitavaju njega.

- Oni mene svaki dan preslišavaju (smeh). Nedavno je treći naš sin napravio neki lom po kući i supruga je viknula na njega i zapretila mu oštrijim tonom da neće izaći napolje ako ne pokupi sve što je rasturio, a on se okrenuo istog trenutka i rekao joj: „Sad mi to isto reci ali lepo, kako smo se dogovorili“. Šta čovek da uradi nego da posluša? Jednom je isto bio nevaljao, to se ponavljalo više puta i ja ga pitam: „Zašto si to uradio, kolko puta sam ti rekao da to ne radiš“, a on je rekao: „Ne znam, valjda su deca takva“ - ispričao je on u jednom intervjuu.

(Izvor: blic.rs)

Share this article