STRELA, LUČA, NIA, INDIJAU Srbiji je trend da deci poznate ličnosti daju NAJNEOBIČNIJA IMENA

Mnoge naše javne ličnosti za svoje naslednike biraju neobična imena, a među onima koji se nisu odlučili za klasiku su i Nikolija Jovanović, Ana Štajdohar, Zdravko Čolić, Jovana Švonja i mnogi drugi.

 

Nikolija Jovanović

*FOTO: INSTAGRAM, Nikolija Jovanović

Atraktivna pevačica Nikolija Jovanović svojoj naslednici nadenula je ime Rea, koje je grčkog porekla. U bukvalnom prevodu znači “teći”.

Čeda Jovanović

*FOTO: INSTAGRAM / INSTAGRAM, Čeda Jovanović

Političar Čeda Jovanović bio je jako kreativan kada je reč o odabiru imena za naslednike. Sinu je dao ime Mihajlo Lajf, što sa engleskog kada se prevede znači život, prvoj ćerki Jana Hart, što takođe na engleskom znači srce i trećoj, najmlađoj, Zora Fejt, sudbina ili vera.

Zdravko Čolić

*FOTO: PROMO / PROMO, Zdravko Čolić

Popularni pevač Zdravko Čolić je za svoju najstariju naslednicu odabrao ime Una Zvezdana, dok joj drugoj ćerki dao ime Lara.

 

Dorđe Miljenović, poznatiji pod nadimkom Skaj Vikler i njegova partnerka Anđela Stamenković pre pet godina su postaliu roditelji malene Strele.

Ćerka legendarnog srpskog fudbalera Dragana Stojkovića Piskija, Anja, zajedno sa svojim izabranikom Hugom Valente nadenula je ime ćerki Indija Rouz.

Ana Štajdohar

*FOTO: PROMO, Ana Štajdohar

Pevačica Ana Štajdohar i saksofonista Nikola Demonja svojoj devojčici su dali ime Nia.

(Izvor: blic.rs)

Share this article