Supruga Marinka Rokvića tako dobro izgleda: Svi se pitaju kako, a njena najveća tajna krije se U OVOME

O izgledu Slavice Rokvić, supruge Marinka Rokvića, godinama se piše u superlativu. Žena poznatog pevača i mama dvojice pevača, Nikole i Marka, jeste izuzetno atraktivna i uvek doterana. I ne kaže se bez razloga da se lepota jedne žene krije u ovoj sitnici.

   

Slavica je sa Marinkom decenijama u braku. Dobili su dvojicu sinova koji su pošli očevim stopama. Odolevali su skandalima, sve dok ih prošle godine nije zadesila bračmna kriza koju su uspešno prebrodili.

Bračni par Rokvić

*BRAČNI PAR ROKVIĆFOTO: RAS SRBIJA

Slavica se nedavno posvetila pisanju, pa je objavila svoj prvi roman. I izgleda danas još bolje nego ranije. Dvostruka je baka pa se može nazvati i jednom od najatraktivnijih baka u Srbiji.

Slavica sa suprugom,  sinovima Markom i Nikolom, snajama Bojanom i Sarom i unukama Leonom i Despotom

*FOTO: INSTAGRAM

Pojavila se danas na Instagram profilu svog sina Nikole Rokvića koji je ovom slikom obeležio i svima čestitao Svetski dan porodice.

 

Slika je primer porodične harmonije i sreće u kojoj Slavica pronalazi najveću snagu i koja je sigurno tajna njenog sjajnog, blistavog izgleda.

Marinko Rokvić na treningu

*FOTO: RAS SRBIJA

Neosporno je da se iza Slavičinog odličnog izgleda krije i pažljiva nega, baš kao što se iza dobrog izgleda njenog supruga krije vredno treniranje.

Marinko trening ne propušta gde god da se nađe. Na izgovore ne pristaje.

(Izvor: zena.blic.rs)

Share this article