Suzana Mančić potpisala predbračni ugovor i poručila: Zašto da njegova deca računaju šta ću uzeti njihovom tati!

Uskoro bi Suzana Mančić trebalo konačno da se venča sa svojim dugogodišnjim partnerom Simeonom Ocomokosom, a pre svadbe, Suzana je potpisala predbračni ugovor.

Mančićeva je 17 godina u vezi sa Simeonom, i kako kaže, predbračni ugovor je bio logičan potez.

 

- Naš narod odvajkada govori: "Čist račun, duga ljubav". Kada mladi ljudi stupaju u brak, nema potrebe da se potpisuju predbračni ugovori ako nisu Rokfeleri. Ali kada se venčavate u zrelim godinama, ostvareni i materijalno i profesionalno i porodično, jednostavnije je kada se imovinsko stanje stavi na papir. Sada znamo šta je čije i to smo predočili svojoj deci. Zašto bi mene neko gledao popreko i računao šta ću ja uzeti njihovom tati? Meni ne treba ništa od Simeona, jer sam sve stekla sama - izjavila je Suzana i dodala da je ona predložila da se sklopi predbračni ugovor.

 *Foto: Telegraf

- Bio je to moj predlog jer sam shvatila da će tako biti lakše. On ima divne ćerke koje rastu, udaju se, zapošljavaju, rađaju decu, a ja sam već 17 godina uz njihovog oca. Imamo odličan odnos, ali primetila sam da ponekad u delićima sekundi deca pokazuju određeni strah - objasnila je Mančićeva pa opisala svog Simicu.

- Simeon mi imponuje, jer je vredan i obrazovan čovek i veliki profesionalac. Sećam se kada sam prvi put na početku naše veze slučajno prisustvovala telefonskom razgovoru tokom kog je dogovarao organizaciju jednog događaja. U tom trenutku sam shvatila šta znači profesionalizam i koliko smo ovde daleko od toga - zaključila je Suzana Mančić.

(Izvor: story.rs)

Share this article