Tajna čuvana 11 godina: Dušan Svilar otkrio zašto je pevao Čolin hit u finalu Zvezda Granda u kojem je pobedio (VIDEO)

Dušan Svilar, kao što je već poznato, pobedio je sada već davne 2007. godine u takmičenju "Zvezde Granda", i to u konkurenciji Rade Manojlović, Milana Stankovića, Milana Dinčića Dinče, Slobodana Barjatarovića Cobeta, Nemanje Stevanovića, Silvije Nedeljković.

Na finalnoj manifestaciji, koja je održana na krcatom "Tašmajdanskom stadion", on je otpevao i veliki hit Zdravka Čolića "Čija je ona zvijezda", a svojim izvođenjem mnoge je oduševio.

 

Podsetimo se kako je Dule Svilar otpevao ovaj Čolin hit na finalu "Zvezda Granda" 2007. godine:

Gostujući u emisiji "Zvezde Granda Specijal" on je otkrio zašto je tada odabrao baš tu pesmu da izvede u finalu "Grandovog" takmičenja.

 

- Postoji jedna priča u vezi sa odabirom ove pesme. Bili smo tada, pred finale, na turneji u Crnoj Gori. Jedne večeri, Sale (Saša Popović, prim.aut) nas je pozvao na večeru, eto, da imamo dogovor pre finala, da nas uputi kako će to finale izgledati. I onda nas je upozorio da izaberemo neku pesmu koja će biti efektna za finale, zato što će biti malo krugova. On je rekao u jednom trenutku: Vidite, da sam ja na vašem mestu, ja bih izabrao recimo "Čija je ono zvijezda". I u tom trenutku ja sam to zapamtio, a pošto mi se pesma svidela, onda sam i tu pesmu i prijavio - rekao je Svilar.

Taj trenutak možete videti ako premotate na 37:43 minutu snimka:

(Izvor: telegraf.rs)

Share this article