Tajna Habibove žene: Birao je njegov deda između 6 lepotica, niko joj nije video lice 5 godina! (VIDEO)

Habib Nurmagomedov sve je zanimljiviji zapadnim medijima posle pobede nad Konorom Mekgregorom, naročito jer privatni život ume dobro da sakrije.

Poznato je da je Habib oženjen i da ima dvoje dece, ali od 2013. godine još nije poznat javnosti identitet njegove supruge.

U skladu sa svojim rigoroznim muslimanskim običajima, Habib svoju porodicu nije izlagao javnosti, pa je sada zbog toga još zanimljiviji svetskim medijima.

 

Sa suprugom ima ćerku i sina, a zanimljivo je da mu je suprugu izabrao deda, koji se smatra svetinjom u muslimanskim porodicama. Habib je pred svog dedu doveo šest žena, a onda je izabrana ona prava, što je nedavno otkrio otac slavnog borca.

- Imao je tek 22 godine. Poznavao je suprugu, ali se savetovao sa dedom. Sećam se da je pričao o šest devojaka. Deda Magomeda se sve pita, Habib je prvo s njim o tome razgovarao - rekao je Abdulmanap.

- Vrlo su bliski. Da je Habib sad ovde, prvo bi otišao k njemu. Ne znam tačno kako su odlučili, ali neophodno je bilo da dobije dozvolu dede - dodao je otac Abdulmanap Nurmagomedov.

Porodica Nurmagomedov živi u gradu Mahačkali u republici Dagestan, a slike njegove supruge ne postoje na internetu.

Posle borbe sa Konorom u javnost su izašle fotografije s venčanja, a mlada je zbog običaja bila prekrivena od glave do pete.

(Izvor: telegraf.rs)

Share this article