TRAGEDIJA! Odveli su ćerku Divne i Marka - uzeli je dedi IZ RUKU! TUGA, SUZE, OČAJ, ali...

Tragedija je zadesila čitavu porodicu, nakon što je socijalna služba došla u dom Divninih roditelja, i odvela Markovu i Divninu ćerku Kristinu. Mnogi će se sažaliti i smatrati da je ovo velika tuga za sve njih, ali takođe mnogi će smatrati da je ovo najbolje rešenje za malu Kristinu, bar dok joj roditelji ne izađu iz rijalitija.

Naime, Socijalni radnici juče su došli u dom Divninog oca, Tome Milanovića u selo Gložane kod Svilajnca i predali rešenje o privremenom oduzimanju malene Kristine. Deda, kome su roditelji ostavili ćerku na čuvanje dok oni borave u rijalitiju, doživeo je šok. Pokušao je da zadrži unuku, ali ipak protiv zakona nije mogao.

 

Divnina sestra Milica je molila za pomoć:

- Kuku šta ćemo da radimo?! Dva radnika iz socijalne službe, dečko i devojka, došli su kod nas. Rekli su mami:

- Oblačite dete i krenite sa nama u socijalno. Majka je sa Kristinom i njenima otišla u Svilajnac i oni su zadržali dete. A zatim se ona plačući vratila kući. Rekli su joj da ćemo dobiti dete kada majka i otac izađu iz rijalitija. Tata je očajan, majka samo plače. Ja sam bila u školi kada se to dešavalo - kroz suze priča Milica za Kurir i tvrdi da su se oni odlično starali o Kristini.

Marko i Divna

 *Marko i Divna / Foto: Youtube printscreen/Zadruga Official

- Detetu kod nas ništa nije falilo, nije bilo ni gladno ni žedno. Pomozite mi! Molim vas da vratimo malu Kristinu. Ne možemo da javimo Divni jer je u rijalitiju - plačući je molila Divnina sestra.

 

Pre odlaska u rijaliti, popularni par je ćerku ostavio Divninom ocu i nagluvoj majci, uz obećanje da će se vratiti za dva tri dana. Cenatar za socijalni rad je morao da ide u obliazak, s obzirom na to da deda nije zakonski staratelj, a iako su se u kući svi starali o Kristini, uslovi koje su zatekli bili su zapanjujući.

Marko i Kristina

 *Marko i Kristina / Foto: Youtube printscreen/Zadruga Official

- Kuća je bukvalno ličila na straćaru, neuredno je i stvari su pobacane po podu. Kako kažu, roditelji u nekim delovima kuće imaju vodu a u nekim ne. Isti slučaj je i sa grejanjem, zbog čega je morao da reaguje - kaže jedan od Divninih komšija.

(Izvor: srbijadanas.com)

Share this article