TRENUTNO JE U RIJALITIJU "ZADRUGA" Najpoznatija PROSTITUTKA na estradi?! Ima specijalne klijente, evo koliko košta sat vremena sa njom!

U laptopu je pronađen katalog devojaka, među kojima je i navodno Sanja Stanković, a prema tabelama koje je uhapšeni vodio, istražitelji zaključili da je ona bila među najskupljim eskort-damama.

Učesnica rijalitija „Zadruga“ Sanja Stanković navodno je glavna prostitutka uhapšenog makroa Mihajla Maksimovića iz Šapca, koji se sumnjiči za trgovinu ljudima.

Izvor iz istrage otkriva da su navodno Sanjine fotografije pronađene u laptopu koji je policija zaplenila u njegovom stanu prilikom hapšenja.

 

Rijaliti joj diže cenu

- Tokom hapšenja glavnog makroa sa estrade zaplenjena su dva laptopa i nekoliko mobilnih telefona, u kojima je pronađen katalog devojaka koje su u ponudi. U njemu je dvadesetak dama, među kojima je i navodno Sanja. Ona je jedna od Mihajlovih miljenica, koje šalje posebnim klijentima, a cena joj je od 250 do 500 evra za sat - otkriva izvor.

Sanja Stanković

*Sanja Stanković, Foto: Vladimir Marković/Alo!

Prema njegovim rečima, Mihajlo i njegov brat Dušan Milenković, koji je takođe uhapšen, posebno su brinuli o Sanji i tome da dobija najbolje i najimućnije klijente koji nemaju neobične zahteve. Slali su je i na putovanja i izlazili joj u susret kad god je njoj to trebalo.

- Boravak u rijalitiju Sanji će samo da poveća cenu jer su mušterije spremne da plate više za ženu koja je javna ličnosti - dodaje sagovornik.

(Izvor: alo.rs)

Share this article