Trenutno najpoznatija mlada u Srbiji: A ovako je izgledala pre samo pet godina! (FOTO)

Aleksandra Prijović i Filip Živojinović venčaće se za dva dana u Beogradu. Pevačica će time zvanično promeniti svoj ljubavni status, a evo kako je za nekoliko vremena promenila svoj izgled i stil.

 

Aleksandra Prijović 2011. godine

Popularna Prija koja je vezu sa Živojinovićem juniorom počela 2016, a koja se sa njim verila pre nekoliko meseci, od početka karijere bila je spremna za vizuelne eksperimente.

Ovako je izgleda pre pet godina

Menjala je često i frizure, a odevnim kombinacijama pokazala je da, gledano iz modnog ugla, voli da isproba sve. I ma koliko da su njene promene bile uspešne ili ne, spremnost da se menja je za svaku pohvalu.

Šarena haljina za scenu

Umela je i da opasno zagolica provokativnim stajlingom pa je na vreme ispratila trend golih haljina.

 

U jednostavnijoj odeći

Znala je isto tako i da se pojavi u krajnje neobaveznim kombinacijama, a i danas često ume da se okrene ležernijem stlu.

Zapaljiva mini-haljina

Snalazila se i sa seksepilnim izdanjima. Najpozitivnije u celoj priči jeste činjenica da je njena transformacija tekla u pozitivnom smeru, a ne obrnuto.

Aleksandra pre tri godine

Ovako je izgledala haljina koju je nosila 2015. na svadbi u Beogradu. Dopada li vam se?

 

Pevačica 2015. u svom stanu u Beogradu

Nije se ustručavala da se publici predstavi u svim izdanjima, pa je tako rado pozirala u kućnoj atmosferi. Skoro pa bosonoga.

Seksi Aleksandra

A kada je došlo vreme da poentira i da lanac promena finišira „najjačim“ udarcem, to je i učinila ne bežeči od saveta modnih stručnjaka.

 

Najbolji izgled

Spoj seksepilnog i elegantnog izgleda jeste ono što njoj najbolje pristaje.

Aleksandra sa budućim suprugom

I sada se čeka najveće finale- venčanje i haljina za važan datum. Svakako neće pogrešiti ako odabere haljinu sa miksom seksi i elegantnog kroja.

(Izvor: zena.blic.rs)

Share this article