VRIŠTAO I PLAKAO: Tragedija našeg pevača izaziva BOL I JECAJE - Njegova devojka je poginula!

"Sve u meni stalo..."

Grupa "In Vivo", koju čine Igor Maljukanović i Neven Živančević, preko noći je stekla veliku popularnost, ali jedan tragičan događaj promenio je sve.

 

Naime, 3. novembra 2012. godine, Nevenova devojka, Nevena Dragutinović, nastradala je u saobraćajnoj nesreći, kada ju je na uglu Francuske i Ulice cara Dušana, u Beogradu, automobilom usmrtio košarkaš Kimani Frend sa Jamajke, koji je bio u alkoholisanom stanju.

Nevena i Neven zabavaljali su se šest godina, a pevač je bio duboko ubeđen da je ona žena njegovog života. Pevač je bio na turneji u Beču kada je Nevena poginula, a kada je saznao, odmah se vratio u Srbiju, kako bi bio uz njenu porodicu.

Nekoliko dana nakon što je tragično poginula, Živančević je na svom profilu na društvenoj mreži Fejsbuk objavio potresnu poruku kojom se oprostio od devojke.

- Onog jutra kad mi je otac s očima punih suza rekao da si sinoć poginula, tog trenutka je sve u meni stalo... Tog jutra sam i ja poginuo... Princezo mog života, tebe nema... Sve sam mogao da pomislim, i da ćeš možda jednog dana otići, da ćemo se posvađati oko gluposti, sve... ali, da će te neko ubiti i da ću ostati bez tebe preko noći, to nisam mogao.

Pre tri dana sam ti rekao ono što sam i mnogo puta, a to je da želim da ostarim s tobom. Ušao sam u naš stan, ljubavi, dozivao sam te, vrištao sam, plakao... Bacio sam se na krevet mirišući tvoje stvari. I šta sad? Retki znaju koliko smo se voleli, a još ređi će to nekad i doživeti, jer znam da je ovo bila najveća ljubav ovog veka! Polovina moga tela je tvoja, polovina moga srca je tvoje, živimo i dalje zajedno, nema kraja. Ljubim te, snu moj - napisao je tada Neven.

Neven

*Foto: YouTube/printscreen/ InVivoVIPPER

Nakon njene pogibije, Neven se retko pojavljivao u javnosti, a retke su bile i prilike kada je o njoj pričao u medijima. Međutim, nakon godinu dana, kada je smogao snage, grupa "In Vivo" objavila je pesmu "Život unazad", koju je Neven napisao i u potpunosti posvetio Neveni.

 

- A ja živeo bih sad, ovaj život unazad, više te ljubio, bolje te čuvao. A ja živeo bih sad, ovo malo godina, sa tobom unazad, zauvek unazad - deo je pesme posvećene tragično preminuloj Neveni.

Neven i Nevena

*Foto: Facebook

Nakon te pesme, Neven se ponovo povukao iz javnosti, a sa njim i drugi član Igor, i prošlo je mnogo vremena dok nismo čuli novu pesmu ovog dvojca.

On je gostujući u jednoj emisiji prošle godine priznao da je sada u srećnoj vezi, prvi put nakon 2012. godine i da se konačno vratio poslu.

 

(Izvor: Srbija Danas)

Share this article