Željko Joksimović došao kod Jovane u emisiju, a posle prve rečenice voditeljka se načisto pogubila, počela da muca, pa promenila temu! (VIDEO)

Željko Joksimović gostovao je u jutarnjem programu kod Jovane Joksimović i Srđana Predojevića povodom nove pesme. Na samom početku usledio je srdačan doček i dug zagrljaj sa Jovanom.

- Koliko se niste videli? - pitao je Srđan.

- Nekoliko sati - smejala se Jovana.

Tada je Željko rekao nešto što je Jovanu potpuno zbunilo.

 

- Šta si se zbunila sad? Moram da ti kažem, mnogo si lepša uživo, nego preko televizije. To sam uvek hteo da ti kažem - rekao je Željko.

- Sad treba da radimo intervju... - rekla je Jovana zbunjeno, pa je odmah promenila temu i pitala ga za koncert u splitskoj Areni.

 

-  Kad se završio koncert i kada je sve proteklo kako treba, moram da priznam da sam imao strah. Zna da bude iznenađujuće i da zasmeta. Ja sam primetio to kod prodaje karata, ne zbog toga što sam mislio da se neće prodati. Poslednja dva tri dana, imali smo 300, 400 karata dnevno, a nakon svega što se desilo, pala je prodaja. Međutim, sve je bilo uredu - rekao je Željko u programu.

 *Foto: Printskrin

Jovana ga je pitala ko je prvi srpski pevač koji je održao koncert u splitskoj Areni.

- Ja od 2004. godine u Hrvatskoj nastupam intenzivno, imam puno publike koja voli muziku tamo. Samostalni koncert u splitkoj Areni je 2014. godine bio moj - dodao je on.

 

Pogledajte kako je izgledalo Željkovo gostovanje u jutarnjem programu:

(Izvor: telegraf.rs)

 

Share this article