"Žena mačka" ima 77 godina i tvrdi da se nikada nije operisala! "ODUVEK SAM OVAKO IZGLEDALA!"

Džoslin Vajldenštajn poznatija mnogima kao "žena mačka" postala je slavna nakon što je svoje lice upropastila plastičnim operacijama.

Posle 20 godina, Džoslin je dala intervju u kom tvrdi da se nije ni operisala, već da oduvek liči na Brižit Bardo. Međutim, slike iz njene prošlosti govore drugačije. Iako je mnogima teško da poveruju Džoslin nekad bila lepotica. Bila je udata za milijardera Aleka Vajldštajna i tokom braka je počela da se navlači na plastičnu hirurgiju.

  

Svog muža je uhvatila u prevari, kada ga je u krevetu zaetkla s 19-godišnjom manekenkom, a nakon burnog razvoda postala je bogatija za 2,5 milijardi dolara. Danas Džoslin ima 77 godina i verena je za Lojda Klajna (50), modnog dizajnera, s kojim je u vezi 15 godina.

Njeno licene prestaje da izaziva reakcije i gde god se pojavi provlači veliku pažnju. Svima je jasno da laže kada kaža da nije imala intervencije.

- Naravno, kad gledam slike iz mladosti, jasno je da sam tada bila lepša. Kad si mlad, nosiš u sebi svežinu koja se posle gubi s godinama. Ali to su i dalje iste oči, iste visoke jagodice, isti nos - rekla je Džoslin za "Daily mail".

Rekla je istina da se podvrgnula jednom malom hirurškom zahvatu koji njen tadašnji suprug nije odobrio, pa je to i dospelo u medije u pokušaju da je on ocrni. Ona i njen verenik smatraju da Džoslin neverovatno liči na Brižit Bardo.

 

- To je ludilo. Kad uđemo u restoran ili neko francusko mesto, obično joj se javljaju sa: "Zdravo, Brižit!". I ja sam u fazonu:" Zapravo, ti zaista ličiš na Brižit Bardo" - rekao je Lojd.

- Ne razumem svu tu frku i celu "žena-mačka" priču, jer Džoslin oduvek ovako izgleda. Ona nikad ništa nije radila da bi promenila svoje lice. Imam slike na kojima ima 16 godina i izgleda isto kao sada - rekao je njen verenik. Ipak, slike ih odaju.

Džoslin Vajldenštajn

Džoslin Vajldenštajn, Foto: Profimedia

(Izvor: Alo.rs)

Share this article