„Život ne sme da stane“ Ana Bekuta našla sreću nakon Mrke

Folk pevačica Ana Bekuta se nakon što je njen dugogodišnji partner Milutin Mrkonjić preminuo, povukla u sebe i sa javne scene te je otkazala sve nastupe i gostovanja u emisijama kako bi našla snagu da prevaziđe težak životni udarac i veliki gubitak.

Sada je njena odluka, da nakon devet meseci velike patnje i bola, da nastavi život dalje i da se posveti sebi, prijateljima i izlascima i druženju, prenosi „Svet“.

 

– Anine unuke su stalno uz nju i napokon je poslušala njihov savet da više vremena provodi van kuće. Ona je do sada prikrivala koliko joj je bilo loše, bilo je perioda kada nije htela ni sa kim da se druži, iz kuće je izlazila samo zbog snimanja „Zvezda Granda“ i posla. Ali, sada je u glavi odlučila da ostavi prošlost iza sebe i sama nastavi život – rekao je izvor iz Granda:

– Ona to ne bi mogla bez unuka, ubedili su je i da promeni frizuru i ofarba se u crveno. Tu boju kose Ana je već imala pre tridesetak godina i u to vreme mnogi su je smatrali ikonom stila zbog besprekorne frizure, šminke i garderobe. Svi su mišljena da je njena unuka Sonja, inače budući psiholog, a sada šminker, vrati stari sjaj baki, ubedivši je da promeni imidž – priča dobro upućeni izvor i dodaje da su sve kolege iz žirija oduševljene Aninom odlukom, te da se raduju što pevačica posećuje sva gradska dešavanja i što više nije u svoja četiri zida.

Share this article