Zvanično smo postali fanovi malene Šarlot: Pogledajte šta je uradila na krštenju mlađeg brata i ZADIVILA SVE

Zvezda dana bio je princ Luis Artur Čarls koji se krstio u palati Sent Džejms u Londonu, ali se za svojih pet minuta pažnje izborila i njegova starija sestra princeza Šarlot Elizabet Dajana.

Kako je samo Šarlot porasla! Iako odrasta pred našim očima, velika promena se desila preko noći.

 

I znate sve priče o princezima, Šarlot živi jednu takvu bajku i za nas je najslađa mala princeza na svetu. Tačno je da u izboru odeće za naslednike Kejt i Vilijam moraju da slede određeni protokol, ali njih dvoje se godinama trude da njihova deca budu ono što zaista jesu-samo deca. I svaka im čast na tome.

Šarlot sa roditeljima i braćom

 *ŠARLOT SA RODITELJIMA I BRAĆOM FOTO: PROFIMEDIA

Šarlot i Džordž iako imaju tek pet, odnosno tri godine, sjajno se snalaze sa zadacima i ulogama koje im nameže položaj princeze i princa.

Doduše, Džordž je postao malo distanciraniji, dok je Šarlot već izgradila odnos sa medijima, pa ih redovno pozdravlja i ima prepoznatljiv način dolaska na javne događaje.

Njen srdačan pozdrav okupljenima ipsred Lindo Ving bolnice u Londonu na prvom javnom predstavljanju princa Luisa se ne zaboravlja. U Velikoj Britaniji je već opisuju kao veselu i samouverenu princezu i veoma pristojnu

Tako se danas ispred palate Sent Džejms u Londonu pozdravila sa nadbiskupom od Kenterberija, uz pomoć tate Vilijama koji je njoj i Džordžu rekao šta treba da urade (prince se malo nećkao), a onda im je rekao: "Dobro odrađen posao".

 

Devojčica se kasnije kao prava princeza pozdravila i sa dekanom Kraljevske kapele i grofom Šartersom.

Manirima je Šarlot zadobila simpatije svih Britanaca koji je zovu savršena princeza.

Princ Džordž Luis Aleksnadar

 *PRINC DŽORDŽ LUIS ALEKSNADAR FOTO: PROFIMEDIA

Zapažen je bio i Džordž (nije moglo drugačije) koji je prava mala medijska zvezda. Deca su danas definitivno ukrala šou, a tako i treba da bude!

(Izvor: zena.blic.rs)

Share this article