Vesti

Kako prognozira Republički hidrometeorološki zavod do ponedeljka će se zadržati umereno do potpuno oblačno i hladno, u nedelju sa snegom, a početkom sledeće sedmice uglavnom suvo. Ujutro umeren i jak mraz, a dnevna temperatura ispod nule.

Nepoverljivima po pitanju vakcina poručio bih da, za početak, znaju da sva jaja koja kupujemo u prodavnicama potiču od koka koje su najmanje 4 do 5 puta vakcinisane od koronavirusa i da ne bismo imali takvu proizvodnju koja bi mogla da zadovolji naše potrebe, da nisu vakcinisane.

Od nedelje počinje vakcinacija prosvetnih radnika

U okviru pripreme novog paketa mera za pomoć privredi i građanima razmišlja se i o nekoj vrsti podrške za nezaposlene, potvrđeno je danas Tanjugu u Ministarstvu finansija.

Verovatno će u kriznom štabu biti borba da se nekim objektima produži radno vreme za neki sat, ali mislim da sad o tome nema ni govora, kaže epidemiolog i član Kriznog štaba dr Predrag Kon.

Ofanziva Zapada na Srbe s obe strane Drine upalila je alarm i u Moskvi, a šef Kremlja Vladimir Putin odlučan je da zaustavi sve pritiske kojima je cilj uništenje Republike Srpske i otimanje Kosova od Srbije.

Page 1 of 700