Vesti

Fudbaleri Pari Sen Žermena su slavili protiv Crvene zvezde rezultatom 4:1, ali je i taj jedan pogodak doveo do ekstaze zadovoljstva na "Marakani".

Jezive scene u Torinu. Bivši fudbaler Crvene zvezde Luka Marković doživeo je stravničnu saobraćajku.

Naša porodična firma je uzela dva kredita od Eurobanke. Jedan je bio za putnički auto a drugi za obrtna sredstva. Ukupno nam je banka pustila 2.600.000 dinara što je po ondašnjem kursu iznosilo oko 30.000 evra.

Na društvenim mrežama kulja gnusna svađa između glumca Sergeja Trifunovića i direktorke i glavne i odgovorne urednice TV Studio B Ivane Vučićević u kome su, nakon "slučaja Barbara", razmenjen teške reči, ali i pretnje fizičkim nasilje.

Trojica tinejdžera iz Zaječara, od 14, 15 i 16 godina, uhapšena su juče zbog sumnje da su silovali dve svoje vršnjakinje, ali i potom objavili njihove obnažene fotografije na društvenim mrežama

Beograd -- Bura oko izveštavanja novinarke Studija B o protestu opozicije ne prestaje. Društvene mreže prepune su osude, a urednica te televizije brani novinarku.

Ostoja Gagić (29) poginuo je u subotu u 20.40 sati, u Povrtarskoj ulici ispred broja 23 u Futogu, trkajući sa motorom sa dvojicom drugova koji su bili u automobilu i koji su ga, kako tvrde očevici, na kraju pregazili.

Page 1 of 473