Vesti

VELIKA PLANA - U teškoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila na auto-putu Beograda-Niš između Starog Sela i Markovca, nastradao je dečak V.S. od 11 godina iz Velike Plane, saznaju “Novosti”. Maloletni putnik bio je u putničkom vozilu “ford ka” kojim je upravljao njegov deda A.S.(61), a u istom vozilu, bila je i nešto mlađa unuka N.S.(8).

Novakov uspeh u Vimbldonu nikoga nije ostavio ravnodušnim, a posebno burne reakcije su se mogle videti u tzv. regionu.

Aleksandra Bojović (27) iz Užica preminula je posle teške bolesti.

Jedan deka pohvalio se na Fejsbuk grupi Dobra zemlja umešnošću svog unuka. Dečak, koji nema više od pet, šest godina je pomagao krmači dok se prasila.

Nova, dugo najavljivana odluka o kućnom redu u stambenim zgradama još nije stupila na snagu, a jedan Beograđanin je već platio kaznu od 2.500 dinare zbog deteta koje je trčalo kroz stan!

SMEDEREVO – U Vranovu kraj Smedereva hicima iz vatrenog oružja ubijen je Srđan Aćimović (45), a policija je uhapsila strica njegove supruge D. T. (69) koga sumnjiči za ovo ubistvo.

Srbija će najverovatnije od sledeće godine ponovo uvesti obavezu služenja vojnog roka, pišu beogradski mediji i dodaju da se o tome već godinu dana razgovara.

Page 1 of 626