Vesti

U periodu od 20 godina bivši policajac Mihail Popkov počinio 84 ubistva u gradu Irkutsku, Angarsku i Usolje-Sibirskoje. Seksolozi utvrdili da je sklon sadističkoj ubilačkoj maniji.

Imamo dobru vest za sve one koji su se danas smrzavali i pitali kada će ponovo lepo vreme. Izdržite, ovo je poslednji hladan prolećni dan! Do kraja marta,  i u aprilu nas očekuju znatno više temperature.

Sa Klinike za psihijatriju u Novom Sadu nestalo više od 50 flašica opijata. Pljačkaši u bolnici proveli nekoliko sati, od ponoći sve do ranog jutra.

Četvorogodišnja Minja Pejaković iz Čelinca, uspela je u svojoj humanoj misiji, u kojoj je prodala sve svoje crteže, kako bi dala svoj doprinos u lečenju trogodišnje Sofije Mićević iz Banjaluke.

Predstavnici vlasti i opozicija u Crnoj Gori zavađeni i oko odavanja pošte žrtvama.

Na Odeljenju psihijatrije prokupačke bolnice “Dr Aleksa Savić” kako saznajemo desio se nemio incident u kome je jedan od zaposlenih, navodno pijan postrojavao pacijente psihijatrije tokom noći, iživljavao se nad njima a jednu ženu je kako saznajemo terao i da se svlači gola.

Sezonci kojima je namera da na brzinu zarade odlaskom u inostranstvo, sada imaju idealnu priliku –u Nemačkoj je aktuelno branje špargle koje može da donese dnevnicu od 150 evra, odnosno oko 18.600 dinara.

Page 1 of 51