Vesti

Nastavnica muzičkog poazala je da njeno zalaganje za dete, opravdava posao kojim se bavi, ali na pritike je naišla samo ona.

Turčin Alsin Levent (35) je vozač koji je izazvao stravičnu saobraćajnu nesreću u kojoj su poginuli Šaban Šaulić i njegov dugogodišnji prijatelj Mirsad Kerić, a povređen Šaulićev kum Slobodan Stojadinović, saznaju "Večernje novosti".

Obdukcija zakazana za četvrtak, komemoracija i sahrana će se obaviti u ponedeljak!

Šef kabineta premijera Kosova Avni Arifi rekao je da se Mogerini prestrojila prema Beogradu i da ovakvim stavom uslovljava dijalog.

Za danas je zakazano prinudno iseljenje 90-ogodišnje baka Mare iz stana u Sarajevskoj 67, zbog čega se ispred zgrade, ali i unutar nje, okupilo 50-tak komšija, ali i pripadnika Združene akcije “Krov nad glavom”.

Mladi sportista Stefan Todorović(19)iz Obreža kod Varvarina,koji je u nedelju popodne iznenada preminuo na prijateljskoj utakmici FK “Sloga” - FK “Juhor” u Ćićevcu, nije imao nijedan porok.

Devetogodišnji Pavle B. iz sela Ljukovo kod Inđije izgubio je danas život u požaru koji je zahvatio štalu u kojoj se igrao sa dvojicom mlađe braće i jednim drugom.

Page 1 of 528