Vesti

Veći deo Hrvatske u nedelju očekuje promenljivo oblačno ponegde s kišom i pljuskovima s grmljavinom, naročito u poslepodnevnim i večernjim satima. Hladan talas stiže sa zapada, ažestoko nevreme posle Slovenije i Hrvatske preti i Srbiji.

Svečanost povodom inauguracije predsednika Srbije Aleksandra Vučića održana je sinoć, a ovo su momenti koji su se tokom čitavog jučerašnjeg dana izdvojili kao najupečatljiviji.

U selu Ponorac na Pešterskoj visoravni, blizu Sjenice, danas je nadjeno beživotno telo mlađeg muškarca. Pretpostavlja se da je to Anel P. (32) iz Sjenice.

Tramvajski saobraćaj u Bloku 45 na Novom Beogradu bio je večeras obustavljen zbog nesvakidašnje policijske intervencije. Kako su nam rekli iz GSP "Beograd", jedan manijak je spopadao putnice!

Trup i glava Vojislava Katanovića (59) iz Zvornika, koga je sekirom ubila i raskomadala njegova supruga Milka Katanović (55), pronađeni su u petak na maloj deponiji nedaleko od njihove kuće u naselju Karakaj kod Zvornika. Do zaključenja današnjeg izdanja "Novosti" istražioci nisu uspeli da lociraju ruke i noge nesrećnog čoveka koje je osumnjičena, prema vlastitom priznanju, odvojila od trupa i bacila u kontejner.

Tropski talas koji je poslednjih dana zahvatio ne samo Srbiju već i čitavu Evropu poranio je nekoliko nedelja. Vrućine uobičajene za kraj juna i početak jula, sa temperaturama oko 37. podeoka, već su stigle, a na meteorološke karte je ucrtan narandžasti alarm.

Vest od jutros da će građanima Srbije ubuduće biti potreban pasoš, a ne samo lična karta, da bi ušli u Crnu Goru, iznenadila je sve one koji planiraju putovanje u tu zemlju. Evo šta je zapravo istina.

Page 1 of 86