Vesti

Čelnici šabačkog Doma zdravlja "Dr Draga Ljočić" na mesto medicinskih tehničara zapošljavaju osobe sa diplomom srednje veterinarske škole, saznaje "Blic".

Mladić iz Srbije Miloš Vukomanović (25) poginuo je kao pešak u saobraćajnoj nesreći koja se sinoć dogodila u Bečićima kod Budve, dok je devojka Snežana Rudinac (24), koja je bila sa njim teško povređena i životno ugrožena. I ona je iz Srbije.

Samo od početka jula Vojnomedicinskoj akademiji javilo se 30 ljudi zbog trovanja pečurkama, od kojih su neke kupljene na pijaci, 10 osoba je hospitalizovano, a dvoje je usled teškog trovanja umrlo tokom vikenda

Hteli smo da se okupamo još jednom u bazenu i da krenemo kući. Zaronio je i posle svega nekoliko trenutaka neki muškarac je izvukao njegovo telo iz vode jer je primetio da tone. Odmah su počeli da ga reanimiraju. Dok je sve to trajalo, otvorio je oči, pogledao nas, a onda ih zauvek zatvorio. Posle duge borbe za život, na usta mu je potekla krv i samo je izdahnuo.

Posle uvođenja ekološke takse na Kopaoniku, država će uskoro početi da naplaćuje ulazak i posetiocima koji vozilima dolaze na Zlatibor.

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić nalazi se u Parizu, gde se sastao sa predsednikom Francuske Emanuelom Makronom. Sastanak je počeo uz uzajamne čestitke dvojice lidera - za osvojen Mundijal u Rusiji Francuza, i Đokovićev trijumf na Vimbldonu, a Vučić se u obraćanju medijima dotakao i slavlja Hrvata uz obilje ustaških pokliča, na čelu sa Markom Perkovićem Tompsonom.

M.S. (65) iz Vranja, lovačkom puškom je usred bela dana ustrelio vlasničkog psa svog komšije Krunislava Nešića. Incident se dogodio u petak oko 17.30 časova u ulici Bunuševačkoj u Vranju.

Page 1 of 350