Vesti

U ovom domaćinstvu živela je porodica sa troje male dece.

Nemačka policija objavila je da je zaustavila autobus koji je išao za Srbiju i ostala u šoku zbog stanja vozila koje su isključili iz saobraćaja.

Ministarstvo odbrane u svom saopštenju napominje da uvođenje u vojnu evidenciju ne znači pozivanje na služenje vojnog roka, već predstavlja obavezu definisanu Zakonom o vojnoj, radnoj i materijalnoj obavezi.

Neraščišćeni ljubavni odnosi između Pavla Rakonjca (31) i Marine Petković (28), čija su tela u utorak ujutru pronađena u "opel vektri", na starom vojnom putu između Nove Pazove i Batajnice, najverovatnije su uzrok što je pripadnik Žandarmerije aktivirao ručnu bombu od koje su oboje nastradali. Šta se tačno dešavalo u vozilu, odnosno pre same eksplozije, ostala je tajna koju će žandarm i vaspitačica odneti u grob. Jedno je sigurno, dve porodice ostale su zauvek zavijene u crno.

NOVI PAZAR - Niko ne zaslužuje da bude gladan, moto je jedne pazarske ćevabdžinice čiji je vlasnik oduševio Srbiju odlukom da besplatno nahrani decu koja nemaju para za užinu.

Nije ni slutila da će nakon 40 godina provedenih na birou dobiti posao u tekstilnoj industriji.

Za odlazak do obližnjeg hotela „Nais“ građani Niša moraju da koriste auto-put, ali ako žele da se vrate istom rutom, moraju debelo da plate

Page 1 of 668