Vesti

Mađarska će glasati protiv ulaska Ukrajine u sastav NATO-a, uprkos spoljnim pritiscima, izjavio je ministar inostranih poslova te zemlje Peter Sijarto.

Na skoro celoj površini travnatog terena fudbalskog stadiona u Slatini, nepoznati počinilac je nacrtao muški polni organ, što je šokiralo meštane i ljubitelje sporta u tom kraju.

Jovan M. (19) iz Prokuplja uhapšen je u utorak zbog sumnje da je bio na čelu hakerske bande koja je po narudžbi klijenata srušila čak 4 miliona sajtova po celom svetu.

Saobraćajna policija počeće u petak da kažnjava vozače na osnovu merenja srednje brzine na autoputu na svim naplatnim rampama.

Hirurg Aleksandar Zlatić (48) koji je sinoć poginuo na ulazu u selo Moravac kada je pao sa motora, neposredno pre tragedije sa još dvojicom prijatelja bio je u kafani "Marjan" u selu Draževac gde je proslavljao docenturu dobijenu baš tog dana.

Milan Đuričić Miki iz Loznice, koji je osuđen na 30 godina zatvora zbog ubistva Željka Ražnatovića Arkana i dvojice njegovih prijatelja u hotelu, ubijen je u Južnoj Africi, a pre toga nije bio mnogo poznat u kriminalnim krugovima.

Novak Đoković je danas odigrao svoj prvi, a kako se ispostavilo i poslednji meč na turniru u Barseloni, pošto je izgubio od Martina Kližana.

Page 1 of 282