U fokusu

Otvaranje rekonstruisanog Doma kulture u Pljevljima obeležio je bogat program, a ono što je ostavilo najveći utisak, sudeći po društvenim mrežama je spektakularan nastup mališana iz pljevaljskih vrtića i osnovnih škola.

Prizor je zaista neverovatan, nalik superćeliji pred jake vremenske nepogode.

Prevremeni pubertet kod devojčica je sve češća pojava, a glavni uzrok je gojaznost. Ukoliko se uvećanje dojki pojavi pre sedme ili osme godine života, to znači da je u pitanju rani pubertet i da je neophodno obaviti pregled kod endokrinologa.

Turisti koji letuju u Crnoj Gori, Hrvatskoj ili Grčkoj primetili su da je sve manje plaža na kojima ima mesta da se spusti peškir i uživa u odmoru bez obaveze iznajmljivanja ležaljki ili kupovine pića.

Nakon priče o radnicima u turskoj fabrici "Kajzen" u Smederevu koji svakodnevno prolaze kroz torturu, na društvenim mrežama pojavio se snimak iz istoimene fabrike.

Lider LDP Čedomir Jovanović i istoričar Saša Adamović došli su danas u žestok sukob u televizijskom emisiji "Pravac", koju na televiziji Pink vodi Ksenija Vučić. Zbog neslaganja po pitanju Kosova, ali i politike devedesetih godina, čini se, malo je falilo da dodđe i do fizičkog obračuna.

Mnogi su ovaj zakon protumačili kao "otimačinu" Hrvatske države.

Page 1 of 340