U fokusu

Turisti bi se mogli naći sa one strane zakona ako nisu svesni pravila, ponekad i čudnih, koje su na snazi u nekim popularnim turističkim letovalištima na Mediteranu, prenosi Hina.

„Odmah posle intervencije, ne sačekavši rezultate, doktor mi je postavio dijagnozu multiple skleroze i poslao me na prvu pulsnu terapiju. Posle tri nedelje stigao je nalaz likvora, koji je bio uredan”.

Zbog karcinoma kostiju Biljani Stojković (13) amputirana je leva potkolenica, ali ova tinejdžerka živi život punim plućima i primer je svima koji misle da ih život nije mazio.

Sedamnaestogodišnja Prokupčanka Tamara Kostić napadnuta je sinoć kada se vraćala iz grada, kako kaže, ni kriva ni dužna, nasred glavne ulice u Prokuplju, i to pre ponoći. Njen napadač je pronađen i priveden, a onda u toku iste noći i pušten iz pritvora.

Posle objavljivanja najnovije Šangajske liste, od svih obrazovnih institucija u Srbiji najviše bi trebalo da se diči Poljoprivredni fakultet u Zemunu.

U Grčkoj je juče grmela grčko-srpska svadba. Tijana iz Srbije i Grk Tasos uplovili su bračne vode, a o njihovoj svadbi će se verovatno dugo pričati, ako je suditi po snimcima koji dolazi sa njihovog venčanja.

U vojvođanskom selu 27. avgusta biće otvoren budistički hram, i to zahvaljujući društvu „Srednji put“, na čijem se čelu nalazi frontmen Električnog orgazma Srđan Gile Gojković, koji se priklonio ovom učenju

Page 1 of 169