U fokusu

Radnja ili tezga, šta vi birate? Većina ljudi uglavnom će pre odabrati namirnice sa tezge, misleći da je to garancija kvaliteta, ali istina je često potpuno drugačija. Evo šta vas sve vreba sa tezgi.

Stefan Jovanović (23), sportski ribolovac iz Užica, prekjuče je na Đetinji uhvatio ribu svoje karijere i još jednom potvrdio da njegov grad ima atrakciju kojom se ne može podičiti nijedan drugi.

Dvadesetjednogodišnja Ivana Marković iz Kraljeva preminula je sedam dana nakon stravične saobraćajne nesreće na Ibarskoj magistrali.

Profesor Zvonko Obradović koji je na času fizike u Sedmoj beogradskoj gimnaziji, nakon rasprave sa učenicima, učenici J. K. lupio šamar, uputio je medijima pismo u kom je ispričao svoju stranu incindeta koji je šokirao Srbiju.

Srbija ima puno dobrih i požrtvovanih lekara, a jedan od njih je dr Dragan Dankuc, načelnik ORL Kliničkog centra u Vojvodini i profesor novosadskog Medicinskog fakulteta, a post o njemu na Fejsbuku, a koji je napisao Boris Bijelović iz Vrbasa, bukvalno je preplavio društvene mreže i nastavlja neprestano da se širi.

Jedan Rumun uspeo je da zaustavi NATO vojnike da na vreme stignu u tadašnju Jugoslaviju, a onda im pride nije dao ni da tako lako odu.

Više od hiljadu radnika fabrike "Zastava" iz Kragujevca je obolelo, a ogromna većina njih je umrla od najtežih oblika raka izazvanih NATO bombama 1999. godine!

Page 1 of 525