U fokusu

Milo ko Milo - rekli bi mnogi nakon što čuju poslednju izjavu crnogorskog predsednika da je ta zemlja "tragično anektirana pre 100 godina od Srbije, koja ju je, kako je rekao, uvukla u Prvi svetski rat.

Mladić S. T. (19) koji je uhapšen juče zbog sumnje da je izvršio krivično delo ubistvo, priznao je da je učestvovao u tuči u noći između petka i subote kada je nastradao Stefan Birucić (17) iz Negotina.

Mogućnost da se skrati radno vreme sa 40 na 35 sati sedmično, a za istu dobit, do sada niko nije ponudio

Beograd -- Nizak natalitet nije jedini problem koji muči Srbiju. Iz naše zemlje svake godine ode 40.000 ljudi. Češka je nova "obećana zemlja".

Darko Lazić po izlasku iz bolnice odlazi u specijalizovanu rusku kliniku za bolesti zavisnosti u Zemunu kako bi se odvikao od kokaina! Popularni pevač za ovaj vid lečenja mora da izdvoji pozmašnu svotu novca.

Nesrećni čovek je stradao ni kriv ni dužan, a prema rečima očevidaca ostao je mrtav na mestu.

Dragana Petrović iz Kragujevca čija je ćerkica Nađa preminula 4. aprila 2018. godine od morbila, jer nije smela da primi MMR vakcinu zbog autoimune bolesti, protestovala je danas zbog nejednakog tretmana koji je u bolnici imala njena ćerkica i koju ima pevač Darko Lazić.

Page 1 of 436