U fokusu

Gordana Petrović sekirom izudarala svoju majku Nadeždu, a potom njen leš pokušala da zapali na ulici, zbog vlaške magije

"Meni iz Srbije fale dva B: brat i burek", uz smeh počinje priču doktorka Tamara Vlajnić, zaposlena u jednoj nemačkoj bolnici, u kojoj ima čak 14 tehničara i dva lekara iz Srbije, a očekuje se dolazak još njih 15, dok im društvo pravi sedmoro medicinara iz Bosne i Hrvatske.

Bojan Mijatović, star 31 godinu, pesnicom je udario 51-godišnjeg Sinišu Radovančeva u sudnici Višeg suda u Pančevu.

Ovo nije obična košarkaška priča. Iako počinje sa našom reprezentacijom. Nije čak ni klasična sportska. Iako je njeno centralno mesto zauzela fotografija koju je napravio član stručnog štaba naše nacionalne selekcije.

Društvo treba i mora da uradi sve što može da osobama sa invaliditetom omogući lakši i kvalitetniji život.

"A ona...jednim pogledom uspe da mi pomeri svet, i jednim osmehom popravi dan. I onda me pitaju zašto je volim?" - rekao je pokojni Gaga jednom prilikom za svoju Milenu, i verovatno je niko nikada lepše nije opisao.

Danijela Kovačević (26) iz Inđije već devet godina je u stanju budne kome, u koje je zapala sa svega 17 i po godina, kada je posle porođaja carskim rezom i rođenja zdrave devojčice dobila sepsu!

Page 1 of 418