U fokusu

Džihadista, pripadnik Islamske države, koji je pre nekoliko dana uhapšen u Novom Pazaru, planirao je teroristčki napad na ruskog predsednika Vladimira Putina tokom posete našoj zemlji, pišu britanski mediji.

Milica Anđelković (14) preminula je oko 15 časova juče u zbornici Osnovne škole "Branko Radičević" u Maradiku nadomak Inđije. Ona je otišla u zbornicu gde joj je odjednom pozlilo i samo je pala i preminula na licu mesta, što je potvrdio i direktor škole Zvonimir Čaušević.

Združena akcija Krov nad glavom, izdala je saopštenje povodom nehumanog ponašanja izvršitelja prema Dragani Milosavljević iz Beograda. Naime, Dragani je poverilac juče isključio struju i grejanje.

Katarina Ocokoljić iz Ivanjice na svet je donela dečaka Pavla i to na prednjem sedištu automobila, kojim je upravljao suprug Dejan.

"Ne samo da nemam nameru da se vratim, nego činim sve da i svoje sinove, koji u već odrasli ljudi, prebacim ovde", kaže Vojislav Voja Antonić, naš poznati pronalazač, koji se preselio u Ameriku, u nadi za boljim životom, i to u 65. godini.

Ispovedna priča žene koja je preživela porodično nasilje izazvala je mnogo polemike u Srbiji. Jedan tvit sa šest rečenica otvorio je Pandorinu kutiju.

Doktor Milan Milenković deo je hirurškog tima koji presađuje materice i učestvovao je prošle godine u nesvakidašnjoj operaciji kada je žena iz Srbije donirala matericu sestri bliznakinji. Milenković živi na relaciji Švedska-Srbija, kod nas ovaj zahvat obavlja "klasičnom" metodom, dok u Švedskoj za to ima - robota.

Page 1 of 469