U fokusu

Strah, odbrojavanje i neprijatni kez navedu ljude da što pre kliknu, kako bi ih "skinuli s dnevnog reda".

Hrvatski ministar rada Marko Pavić spasao je život Tihomiru Proševskom (69) i njegovoj ćerki Violeti (21) iz Beograda. Njih dvoje su zahvaljući Pavićevoj prisebnosti i hrabrosti izbegli tragediju kada je njihov brod pre dva dana upao u snažnu oluju kod Brača.

Za sve palačinke koje ste pojeli sa "eurokremom" za sve polemike da li je bolji crni ili beli deo, za taj deo detinjstva, vojske i život, koje je obeležio krem koji su mazali svi u bivšoj Jugoslaviji, zalužan je jedan čovek - Jovan Tomović, piše Nedeljnik.

Trudnica Đulija Organo opisala je kako je kako je njen dečko, s kojim čeka bebu, preživeo rušenje mosta u Đenovi držeći se za žicu 20 metara iznad zemlje.

Milorad Jovanović (60), iako invalid sa samo jednom rukom, protekle subote skočio je u Dunav da spase svoju unuku od sigurnog utapanja

Direktor lokalne TO Fatmir Đeka smatra da je to što sve više Albanaca i turista sa Kosova letuje u Budvi, uobičajno u turističkoj praksi.

Spasioci su pod ruševinama pronašli tela dvojice kolega nastradalih na poslu, 31-godišnjeg Mirka Vićinija i 35-godišnjeg Bruna Kasagrandea, obojica iz Đenove.

Page 1 of 383