Komentar

Ko Boga vas molim, živite svoj život. Svi ćemo dočekati april mesec a u aprilu mesecu će izaći sunčevi UV zraci, vi ćete imati puno vitamina D u organizmu, to će pomoći imunitetu, virus će da ugine, poručuje prof. Nestorović

Jelena Đoković, supruga Novaka Đokovića, podigla je prašinu u srpskoj javnosti svojim odgovorom na pitanje o malim platama u Srbiji tokom diskusije na panelu pod nazivom "Budućnost je sad".

Fudbalska reprezentacija Jugoslavije osvojila je treće mesto na prvom Svetskom prvenstvu, koje je 1930. godine igrano u Urugvaju.

Danima od prijatelja dobivam mail koji je “važan” i koga moram “slati dalje”. Dogodilo se nešto strašno, misle svi koji mi pišu. Monsanto, zloglasna američka tvrtka koja je ujedno i jedan od najvećih svjetskih proizvođača GMO proizvoda donirala je 445 tisuća eura vrijedno sjeme kukuruza poljoprivrednicima u Hrvatskoj, Srbiji i BiH da bi im pomogla zasijati njive uništene poplavama.

Užasno je. Opasno je. Stvarno je. Grupa ljudi pod kapuljačama prilazi tamnoputim muškarcima u okolini stare Železničke stanice u Beogradu i daje im pamflete u kojima im saopštava da nisu dobrodošli.

Dugo čuvana tajna - Samo je želeo da igra u Kupu šampiona, da su crveno-beli bili te godine prvaci, otišao bi sigurno tamo, ali je trijumfovala Cibona, priča za Kurir Biserka Petrović.

Page 1 of 394