Mladi Ulcinjanin Stefan Todorović (27) je pre sedam godina odlučio da pređe iz islama u pravoslavlje. Njegova odluka naišla je na žestoke osude porodice i sunarodnika, zbog čega je odlučio da sa nama podeli životnu priču.

Država do danas nije pokazala nimalo brižan i pošten odnos prema pilotima koji su se borili tokom NATO agresije 1999. Niko od njih nije dobio zlatni letački znak. A on je, kažu upućeni, ono što je zlatna olimpijska medalja za sportiste.

Još ne znamo kada ćemo sahraniti majku, a što se oca tiče, sestra Anita i ja nećemo prisustvovati sahrani, niti želimo da znamo gde mu je grob.

Vlada Srbije donela je uredbu o programu podsticaja za migrante u 2017. godini kojom je predviđeno da se iz budžeta izdvoji 320 miliona dinara da bi se poboljšali uslovi života tim ljudima, piše Blic u današnjem izdanju.

NOVI SAD - Teškog srca, puna boli, javno kažem da je za mene moj sin Miloš završio do kraja života. Ne želim da ga vidim u životu, ni da čujem za njega. Odričem ga se i verovatno ovo neću moći da preživim - započinje ispovest za Kurir Vera Zorić (61) iz Novog Sada, koja tvrdi da ju je napao sin jedinac Miloš (30) i oteo joj 12.000 evra od nasledstva.

Na području opštine Ljubovija u selu Drlače, zaseoku Radojičići, živi porodica Milene i Milana Radojičića.

Page 1 of 244