Maja Berović nedavno je napunila beorgadsku Arenu i održala koncert pred 20.000 ljudi, a njena popularnost vrtoglavo raste mesecima unazad.

Goca Tržan rešila je otvoreno da govori o rijalitiju koji joj je promenio život, ali i gde je odlučila da će se razvesti od tadašnjeg muža.

Ratni komandant Vojske Republike Srpske Ratko Mladić nalazi se u Hagu na izdržavanju doživotne robije. Njegov sin Darko Mladić za Kurir kaže da duboko veruje da će njegov otac opet doći u Srbiju.

Veliki erudita prof. dr Vladeta Jerotić je sa Viktorom Lazićem pričao o smrti, knjigama, piscima, zašto pravoslavlje ima lepotu, o Darvinu, crkvi, veri, svom detinjstvu, a pre svega o porodici i ljubavi.

Crnogorac nije Njegoš, Marko Miljanov ni serdar Janko Vukotić, jer su oni Srbi. A Srbi nisu neki drugi narod, već okupatori.

Kompozitor i TV lice Minja Subota, kritički se osvrnuo na muzička takmičenja za decu koja su poslednjih godina popularna u našem regionu. Autor kultne dečje emisije “Muzički tobogan”, smatra da deca ne treba da se pojavljuju u formatima kakav je „Zvezdice Granda” i slični.

Page 1 of 309