Košarkašice Srbije su u Albaniji stigle do druge pobede u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo, i to do jedne od ubedljivijih ikada! Albanija je ponižena na domaćem terenu, rezultatom 139:34!

Na nepristupačnom terenu u blizini Tuhobića u Gorskom kotaru policajac je naleteo na grupu od oko 15 migranata. Opalio je hitac u vazduh kako bi u pomoć pozvao kolege. Zatim se sapleo i pod još nerazjašnjenim okolnostima pogodio migranta.

Kamiondžija iz Srbije (59) pronađen je u sredu 13. novembra mrtav u svom kamionu, parkiranom u gradiću na severu Italije. Kako je utvrđeno, leš se u kabini nalazio puna tri dana.

Ministar zdravlja dr Zlatibor Lončar istakao je danas u izjavi Tanjugu da predsednik Aleksandar Vučić ima hronične, manje probleme sa srcem, ali da je u petak došlo do ozbiljnog pogoršanja njegovog zdravstvenog stanja, kada je odlucio da se obrati lekarima VMA.

Sedmočlana porodica živi u kući od blata, bez kupatila, struja im je isključena zbog dugova, a četvorica đaka pešače kilometrima do škole i nazad

Dečak N.S. (3) iz sela Milatovići nadomak Guče zadobio je teške telesne povrede kada je danas pao sa stepenica u porodičnoj kući u kojoj se proslavljala krsna slava Đurđic.

Page 1 of 815