Jugosfera

Svaki razvod smrt je jedne male civilizacije, rekao je svojevremeno američki pisac Pet Konroj. A kako tačno izgleda urušavanje jedne civilizacije, pokazuje jedan šturi sudski zapisnik i jedan otužni razgovor bivšeg bračnog para, posebnijeg od ostalih po činjenici da se radi o ličnostima iz javnog života.

Našoj voditeljki Jovani Joksimović danas je rođendan i tom prilikom dobila je mali znak pažnje od supruga Željka Joksimovića, koji ju je oduševio i doveo do suza.

Naša percepcija da su gotovo sve sportske zvezde nadmene, da suludo troše novac, da im bahatost nije strana - zapravo su predrasude. Novak Đoković je upravo pokazao suprotno.

Susedi zameraju političaru što auto parkira na dva parking mesta i često galami ispred zgrade, dok Bekuti poručuju da mora da vrati vitak stas, ali je hvale da je prirodna i "džek".

Internetom s vremena na vreme krene da kruži slika bivšeg predsednika SAD-a Baraka Obame pre i posle vlasti – ćovek je za osam godina potpuno osedeo i ostario kao da je prošlo dve decenije.

Poznate pevačice su zajedničkim snagama otpevale Bubamarin hit "Galama".

Page 1 of 130