20 godina su pokušavali da dobiju dete, a onda se žena jednog dana vratila od doktora i rekla mu nešto zbog čega je plakao kao nikad u životu...

Baš onda kad odustanemo od svojih snova i kada pomislimo da nema više nade, desi se nešto što nam daje snagu i motivaciju da idemo dalje

To se upravo desilo i ovom paru iz Luizijane. Kada su se Udona i Čak Herbert venčali 1995. godine, rešili su da osnuju svoju porodicu. Njihovi snovi su ubrzo srušeni kada su saznali da neće moći da imaju decu.

 

Udonino telo jednostavno samo odbacuje embrione, rekli su lekari. Ovaj par iz Kaplana u Luizijani bio je slomljen ovom tužnom, depresivnom vešću.

Oni su ugostili mnogo studenata sa razmene, bejbisitovali su, obožavali su decu svojih rođaka, sve vreme su u stvari pokušavali da ispune prazninu u životu.

 *FOTO: PRINTSCREEN

Udona je počela da ima bolove u stomaku, vrtoglavicu i grčeve u januru 2016. Nije pomišljala da je možda trudna, uplašila se jer je mislila da su to simptomi raka. Počela je da oseća podrhtavanje u stomaku.

Onda je počela mučnina i ostali simptomi, koje nije smela da ignoriše. Njena majka i prijatelji su je ubeđivali da uradi test trudnoće i oba su bila pozitivna.

 

Samo četiri nedelje pred porođaj, lekari su potvrdili da će par uskoro dobiti svoj izvor sreće.

Lekar je objasnio da je Udonin slučaj veoma redak. Beba je imala problema sa plućima odmah po rođenju te je bila prebačena na neonatalnu intenzivnu negu.

 *FOTO: PRINTSCREEN

"Sada mu ide odlično!" - rekla je ponosna majka. "Bog je imao plan za nas, na njega smo mnogo čekali, ali se sada konačno ostavario" - kaže Udona.

 *FOTO: PRINTSCREEN

"Presrećni smo zbog novog člana, koji je blagoslovio našu porodicu i za kojim smo toliko žudeli!". "Baš onda kada smo odustali od svojih snova, Bog je pokazao da nije digao ruke od nas. Uradio je ono nemoguće!"

(Izvor: fokuzz.com)

Share this article