7 sigurnih znakova da imate ANĐELA ČUVARA i da je uvek uz vas

Anđeli čuvari javljaju se vrlo suptilno i zato je vrlo važno obratiti pažnju na ovih sedam stvari - tako ćete znati da li su uz vas i u kojim trenucima vas posećuju.

Anđeli su duhovni čuvari koji paze na ljude čije misli i duše žude za dobrim i pozitivnim stvarima u životu. Oni se javljaju suptilno, a ovo su znakovi po kojima ćete prepoznati kako su uz vas:

1. Promena temperature

Soba u kojoj boravite je neobjašnjivo hladnija ili toplija nego bi trebala biti. To se događa zato što anđeli svojom vibracijom mogu usporiti ili ubrzati molekule u vazduhu što rezultira promenom temperature.

 

2. Fantastičan, neobjašnjivi miris

Jeste li ikada bili kod kuće ili na nekom drugom mestu i osetili neverovatan ugodan miris za kojeg niste mogli objasniti od kuda se pojavio? To može značiti kako je vaš anđeo vrlo blizu.

3. Zvukovi kao da neko mrmlja

Ponekad vam se može učiniti kao da čujete nejasne zvukove nalik mrmljanju, kao da neko govori tiho i daleko od vas - ne možete razumjeti što vam govori, ali ga čujete.

4. Pojavljuju se različite boje svetla

Radi se o zracima svetlosti koje struje oko vas ili dolaze do vašeg tela. Možete videti nešto nalik neobjašnjivom svetlucanju ili primetiti neobične senke. To je znak kako anđeo pokušava doći do vas.

5. Odnekud se pojavi perje

Ako vidite perje, a u blizini nema ptice, jastuka i sličnog, tada se može raditi o anđelu koji vam daje znak da je blizu i usmerio je na vas pažnju.

6. Komunikacija kroz snove

Iako se možda ne možete setiti nekog sna, zbog njega se osećate lakše, jače i sigurnije u sebe, kao da odjednom znate kojim putem trebate krenuti ili što napraviti.

7. Osećaj kao da vas neko prati

Kada vam se učini da vas neko prati ili je pored vas, a nikoga nema, obratite pažnju kako se tada osećate. Ako se u vama pojavi osećaj poverenja i ljubavi, tada je anđeo čuvar uz vas.

(Izvor: 24sata.hr)

Share this article