Ako večeras pred spavanje uradite ovo – pratiće vas velika sreća

Dok spavamo, naš mozak podsvesno upija energiju mesta na kome se nalazimo, a feng šui kaže da zahvaljujući tome možemo da u život privučemo ono o čemu maštamo.

Kako kažu feng šui majstori, ispod kreveta treba da držimo predmet koji ne kvari protok energije. Radi se o takozvanoj kutiji sa blagom, čija je svrha da sakupi u sebe pozitivne namere, želje i ciljeve, a podsvest će nas naterati da ih i ostvarimo.

 

A kako kutija treba da izgleda? Može da bude i sa i bez poklopca. Ako želite varijantu sa poklopcem, obratite pažnju da on bude čvrst jer treba da simboliše stabilnu energiju. Ako biste radije kutiju bez poklopca, ni to nije loš izbor jer ona predstavlja otvorenu i slobodnu energiju.

PROČITAJTE JOŠ RAJ OD 18,5 KVADRATA: Samohrana majka sama napravila sebi kuću! (FOTO, VIDEO)

Od kog materijala treba da bude? Možete da se odlučite za drvo, koje predstavlja prizemljenu energiju rasta i napretka. Kutija može da bude i staklena, od pruća ili keramike.

A najvažnije od svega je ono što u nju stavite. Ako tražite ljubav, stavite nešto crvene boje. Ako vam je želja novac, ispunite kutiju novcem, ali ne kovanicama već zlatom, dragim ili poludragim kamenjem.

Kada pozicionirate kutiju ispod kreveta, gledajte da ona bude tačno ispod vašeg pupka jer je on centar ljudskog tela za primanje energije.

Share this article