BEZOBRAZNO I BEZOSEĆAJNO: Devojku rođenu sa flekom na licu, tokom boravka u Hrvatskoj, izvređao vozač

Tinejdžerka Elenor Hardi iz Askota u Berkširu tvrdi da se ponosi svojim licem i ne želi da sakriva veliki madež iako joj se stranci konstantno podsmehuju zbog njega.

 

Pored njega, ova 19-godišnja studentkinja rođena je sa velikom flekom boje vina na licu, a zahvaljujući roditeljima koji su je naučili da voli svoj izgled, ne smatra da joj izgled stvara probleme u životu.

Kako kaže, kolege u školi su je ispitivali o fleci, a čim bi im objasnila što je to, ne bi se više time bavili. Kako postaje starija, ljudi su sve gori, kaže ona, dodajući da je ipak najgore iskustvo imala u Hrvatskoj, kada joj je vozač automobila koji je prolazio pored nje, uputio ružne reči.

 

- Koji ti je to ku*ac na licu - rekao joj je tom prilikom, kaže Eleonora, dodajući da je navikla na takve reakcije, kao i da nikada ne nanosi na fleku šminku.

Štaviše, učestvovala je u umetničkom proijektu svog prijatelja, koji je za cilj imao da pokaže različite aspekte lepote.

- Kad sam počela da primećujem svoj madež, najviše me je zanimalo zašto ga ja imam, a drugi nemaju. Roditelji su me naučili da volim svoj izgled i da ne dopustim da me fizički aspekti koče. Išla sam na laserske tretmane od detinjstva i kao jako mala nisam shvatala šta je to. Kad sam počela da shvatam, roditelji su mi rekli da je to moja odluka i da mogu prestati sa tretmanima ako želim. Zbog tretmana sam videla drugu decu koja su imala madeže poput mene - ispričala je.

(Izvor: blic.rs)

Share this article