Dečak (9) se požalio mami da ga BOLE NOGE, a onda su ga izuli i videli OVO: Za sve su krive PATIKE koje želi svako dete!

Nema deteta koje u jednom periodu odrastanja ne poželi da nosi patike sa svetlećim đonom. Ali o ovakvim posledicama niko ni ne sanja.

Šeri Foster, mama devetogodišnjeg Pejtona užasnuta je nakon što su mu stopala opečena u novim patikama. Naime, dečak je u novim patikama sa svetlećim đonom zadobio opekotine drugog stepena.

- Pejton ima hemijske opekotine drugog stepena od svetlećih patika. Navodno, vlažne baterije otpuštaju hemikaliju koja uzrokuje opekotine stopala - napisala je zabrinuta majka na Fejsbuku i zahvalila se lekaru koji je pomogao dečaku.

 

Kako je rekla, njen sin je došao kući i rekao da ga bole noge. Bile su malo crvene, a majka je mislila da je to posledica igre u vodi.

- Drugi dan je došao kući i žalio se još više - ispričala je Šeri koja je sina odmah odvela kod lekara koji je dijagnostikovao opekotine drugog stepena. Lečio ih je antibiotskom masti, a oporavak bi trebalo da potraje tri nedelje. Ali, dečak se sada boji da obuva cipele.

- Stvarno ga je bolelo. Nije mogao da hoda, trči, ide na plivanje jer mu je sve to iritiralo stopala. Morali smo da ga nosimo, nije mogao ništa - dodala je Šeri koja se osećala grozno.

- Da se to dogodilo mlađem detetu, bilo bi još gore. Pejton ima devet godina, pa je lakše objasniti mu neke stvari, ali sada ima fobiju od nošenja cipela.

Nakon ovog incidenta firma koja je proizvela patike istražuje slučaj, ali kažu da se do sada nisu susreli s takvim optužbama. Šeri su ponudili par cipela kao zamenu, ali njen sin ih ne želi.

- Na patikama nema nikakvog upozorenja da treba pripaziti ako se noge znoje ili su mokre, pa čak ni da je u njima baterija - ističe Šeri.

Firma će testirati sporne patike koje im je poslala Šeri te će potom ustanoviti da li je zaista moguće da su upravo one uzrokovale ovakvu povredu nesrećnom dečaku.

(Izvor: zena.blic.rs)

Share this article