Devojčica koju niko ne sme da naljuti: 221 udarac za 30 sekundi

Dok većina roditelja svoju decu uči tome da agresija škodi, roditelji 9-godišnje Evnike Sadvakasov vrlo su tolerantni kada je reč o ispadima njihove ćerke.

Na nedavno objavljenom video snimku može se videti kako Evnika golim pesnicama pravu rupu u vratima svoje kuće u Pavlodaru, gradu u severoistočnom Kazahstanu.

Rustam, otac male bokserke, kaže da neće kazniti ćerku uprkos šteti koju je napravila. 

 

“Nakon što smo joj dozvolili da uništi sve u svojoj sobi i napravi rupu u vratima, njene ocene u školi zapravo su se poboljšale”, objasnio je. 

“U našem domu oduvek je postojalo pravilo da su zidovi namenjeni dečijem žvrljanju, grebanju, razmazivanju plastelina, cepanju tapeta... Oni su svojim rukama mogli da čine sve što žele”, dodao je.

Deca su u međuvremenu porasla, a zidovi i vrata su ostali isti. 

“Niko nije mogao ni da zamisli da će naša ćerka jednog dana golim rukama razbijati vrata. Ako želite da testirate njihovu čvrstinu, samo pozovite Evniku!”, zaključio je. 

 

Evnika je nedavno gostovala u ruskoj TV emisiji “Luchshe Vseh”, gde je izvela 221 udarac za 30 sekundi, oborivši rekord ruske bokserske legende Nikolaja Valueva. Na priloženom video-snimku njen rezultat bio je nešto skromniji – “samo” 206 udaraca:

(Izvor: b92.net / dailymail.co.uk)

Share this article