Devojka objavila slike horor kupatila: Ljudi se šokirali kad su videli šta je fotografisala (FOTO)

Popularna američka blogerka Sara Šauer izazvala je lavinu komentara na Tviteru nakon što je objavila snimke iz dve kupatila i upitala pratioce koje kupatilo lošije izgleda.

Na jednoj fotografiji nalazi se mašina za pranje veša uglavljena odmah iznad wc šolje, tako da nimalo nije prijatan osećaj obavljati fiziološke potrebe na tom mestu.

 

Druga, pak, prikazuje tuš kadu koja je ugrađena pored stepenica.

- Sat vremena sam pokušavala da ustanovima koji je od ova dva prizora gori. Iskreno, još ne mogu da odlučim - napisala je Sara.

Internet zvezda, koja objavljuje komične video zapise i prizore iz života, na video aplikaciji Vajn sakupila je više od 800.000 fanova do trenutka gašenja aplikacije.

Njena objava fotografija dva kupatila izazvala je pregršt reakcija. Sakupila je 30.000 retvitova i 100.000 lajkova.

- U oba scenarija možete završite goli i mrtvi. U jednom slučaju umrete čisti, dok to ne može da se kaže za drugi slučaj - prokomentarisao je jedan korisnik Tvitera.

- Dizajneri enterijera koji su mislili da su to dobre ideje, optuženi su za pokušaj ubistva iz nehata - dodao je drugi.

 

"Voleo bih da nisam ovako kasno pogledao ovu kadu pored stepenica, imaću noćne more", "Sto posto bih umro u ovom drugom slučaju, ali ipak bih rizikovao", samo su još neki od komenatara.

Dok su neki komentarisali u kom kupatilu je veća mogućnost da čovek pogine, drugi su takođe bili duhoviti, pa su objavili fotografije i snimke kako oni zamišljaju najgora kupatila ikada.

(Izvor: telegraf.rs)

Share this article