Doktor pronašao lek za rak davne 1930. godine: Izlečio sve svoje pacijente! (VIDEO)

Doktor Rejmond Rojal Rajf bio je naučnik i genijalni pronalazač, koga mnogi danas porede sa našim Nikolom Teslom.

Smatra se da je on osnivačem bioelektrične medicine, razvio je tehnologiju koja se danas koristi u optici, elektronici, radiohemiji, biohemiji, balistici, aviotehnici i medicini.

Ali, najzanimljivije i najintrigantnije otkriće dr Rajfa bilo je to da je rak bolest koju izaziva određeni virus, a da se može lečiti korišćenjem ciljanih frekvencija koje bi izobličile i rasturile loše ćelije bez oštećenja zdravih.

Međutim, njegova laboratorija je uništena,a podaci istraživanja prikupljani punih 50 godina preuzela je policija. Osim toga, zapaljena je i laboratorija sa kojom je Rajf sarađivao, kao i kompanija koja je proizvodila uređaje neophodne za ovu terapiju.

Mnogi ljudi sa kojima je sarađivao tokom rada i koji su imali uvid u zanimljive činjenice, ubijani su ili nestajali jedan za drugim. Genije sa početka dvadesetog veka umro je 1970. godine, u teškom psihičkom stanju, od posledica trovanja alkoholom i valijumom. Postoji sumnja da je zapravo ubijen, pišeDamn.com.

Šta se dogodilo doktoru Rajfu?

Svečanost na kojoj je Rajfu dodeljena počasna titula doktora nazvana je "Kraj svih bolesti". Ali, odmah nakon toga, njegova laboratorija je opljačkana, uništen je njegov specijalni mikroskop, a kada je dokazano da je njegova metoda 100 % uspešna i da je potpuno bezbedna, sve je krenulo nizbrdo.

Počelo je od krađe i oštećenja mikroskopa, usledili su pokušaji osujećivanja njegovog rada i javne kritike. Završilo se proterivanjem slavnog doktora iz lekarske branše.

Porodica je govorila da su Rajfa u psihičko rastrojstvo i smrt odveli "oni", misleći na moćnike farmaceutske industrije, i da se on nikada ne bi sam povukao sa posla.

Postoje govorkanja i da danas američka vojska eksperimentiše sa sačuvanim Rajfovim otkrićima.

(Izvor: stil.kurir.rs)

 

Share this article