"Izašla sam u park u Sarajevu i sela na klupu, tip je seo pored mene": Posle ove rečenice MORAM DA GA NAĐEM

Na jednoj klupi u Sarajevu desilo se nedavno nesvakidašnje udvaranje. Ona je očarana pa ga traži preko Fejsbuka, da li će ga naći?

Desilo se iznenada, a bilo je toliko silovito da se ona odmah zaljubila.

I počelo je ovako:

 

"Drage Sarajlije i Sarajke, ja sam se zaljubila u jednog vašeg sugrađanina. Iz Mostara sam i u prelijepom Sarajevu živim i radim.

Izašla sam uveče u šetnju sa svojim ljubimcem. Znate već ritual, drvo, gore nogica, a ja, klupa i cigarica.

Po belaju upaljač neće pa neće. U tom trenutku prolazi pored mene momak neki, upitam ljubazno...

Kad mangup pogleda me u oči ( ja se zaledila) i sjede pored mene. Vadi cigare i upaljač. Pruža mi ruku da se upoznamo, moram priznati da volim onako jak muški stisak ruke", piše na Fejsbuk stranici Spotted: Sarajevo koja je prenela njenu priču.

A posle onog "jakog stiska muške ruke" ovo je usledilo: ,

"Razgovor naš je trajao možda 10 minuta.

Mislila sam da sam pametna i da znam sve, ali nakon ovog večeras sama sebe sam demantovala.

Nije mi buljio u noge, grudi i tako dalje. Baš me gledao u oči i lekciju mi je održao.

S obzirom da sam bila u haljinici. I očekivala sam klasično muntanje.

I evo citiram ga : "Mojne, seko, sama izlaziti, moje Sarajevo se promjenilo, ima evo baš ovdje na Stupu migranata, čuvaj mi se okano, pored njih tu je naša bagra. Imaš, eno preko puta, džamije armi šop, kupi sebi suzavac.

Ja ga znači slušam i gledam onako baš lijepog .

Moj pas mi je već u krilu i gledamo ga...".

 

Šarm Sarajlije je odradio svoje:

"Kad odjednom ustade sa one klupe, baci opušak cigare u kanalizaioni otvor na putu, priđe mi i poljubi mi "kreten" ruku, pomilki mog psa i onim očima garavim i ustima medenim mi reče : "Seko, pamet u glavu, ja volim Mostar, vašu raju, mi smo braća".

Baš ima onu pravu priču, toplu sarajevsku. Još zamuckuje kad priča. I ode 'budala', a ni broj mi nije tražio sve ga ne ubilo. Nadam se da ću ga opet sresti ...".

The end!

Balkan, 2019. Ali osim ove romantične priče važan deo su i reakcije na nju: "Za proemnu nešto simpatično", "Kako romantično... sve sam se nadao sretnom kraju, a ono ništa, hoću sledeću epizodu".

To je sa onim pozitivnim komentarima, a onda su usledili negativni, govore ovoj Mostarki da je sve izmislila, da njena priča podseća na pesmu Džonija Štulića "Ne prodajem asmjesenog psa", sumnja se i u seksulanu orijentaciju Sarajlije, a i u njegovo opšte stanje.

S obzirom na to kakvi su današnji muško-ženski odnosi, reakcije nisu iznenađenje, ali... Zar je zaista tako teško poverovati u priču o udvaranju, onom klasičnom, davno zaboravljenom?

(Izvor: zena.blic.rs)

Share this article