KUPIO JE AUTO ZA ĆERKU, A U NJEMU JE PRONAŠAO PISMO: Kada ga je pročitao, odmah je vratio vozilo starom vlasniku! (FOTO)

Kevin Djuk je izabrao automobil za svoju ćerku, koja je za koji dan trebalo da napuni 16 godina. Kao i svakom ocu, najvažnije mu je bilo da je auto bezbedan, kako bi njegovo dete bilo što sigurnije u saobraćaju.

Pogledao je svaki delić auta i provozao ga.

PROČITAJTE JOŠ Posetiocima nacionalnog parka poštom vraćaju smeće koje su ostavili za sobom (FOTO)

Međutim, kada je otvorio pregradu kod suvozačkog mesta, našao je jedno pismo.

 

Pismo je bilo adresirano na ,,novog vlasnika auta.” Kevin ga je istog trenutka otvorio i pročitao nešto potpuno neočekivano.

Napisala ga je žena, koja je nedavno izgubila 3 najvažnije osobe u svom životu: 6-ogodišnja ćerka, majka i tetka, poginule su u požaru. Kako je morala da plati tri sahrane, morala je da proda auto.

,,Inače, njeno ime je Silvija. Prvog dana kad smo je vozili, na radiju je išla pesma ,Silvijina majka.’ Ime mi je ostalo u glavi, pa smo auto tako nazvali.

 

Molim vas, zadržite ovo ime. Ako ikada poželite da prodate Silviju, molim vas pozovite me. Platila sam tri sahrane, pa trenutno nemam za auto. Međutim, nadam se da ću uskoro biti u boljoj finansijskoj situaciji pa ću moći da ga otkupim,” napisala je prethodna vlasnica.

Kevinova ćerka

 *Kevinova ćerka / FOTO: PRINTSCREEN/FACEBOOK

Kevina su ove reči jako pogodile i naterale suze na oči. Razgovarao je sa svojom ćerkom Džejdom. Dogovorili su se da uštede novac za drugi auto, a da ovaj vrate nesrećnoj ženi, kao uspomenu na porodicu koju je izgubila.

Kakav divan gest!

Share this article