Lepotica je upoznala momka iz snova, ali kad je upalila Fejs počela je DA PLAČE! (FOTO)

Šta ti je moderno doba, šta ti je XXI vek!

Ne može čovek pošteno ni da prevari devojku, a da to ne bude objavljeno na društvenim mrežama. Naravno, šalimo se, nije lepo varati devojke. Ali, da Fejsbuk ponekad baš ume da bude veliko opterećenje – ume!

 

Na svojoj koži je to osetio neverni Met iz Mančestera. On je imao sreću (kasnije će se ispostaviti da je nesreća) da prošlog vikenda u lokalnom klubu upozna izvesnu lepoticu Pipu. Met se Pipi odmah svideo.

Posle upoznavanja, oni su razmenili brojeve telefona. Međutim, mlada dama je loše upisala broj i nije mogla da stupi u kontakt sa momkom koji joj je osvojio srce. Šta da radi čovek u takvoj situaciji? Naravno, pomoć valja potražiti kod sveprisutnog Fejsbuka.

Pipa je napisala na Fejsu da je upoznala Meta, da joj se veoma dopao, ali da ne je loše upisala njegov broj.

– Zove se Met i iz južnog dela Mančestera je. Može li mi iko pomoći – zavapila je devojka. Sve to iznad selfija nje i Meta koji je slikala u klubu.

 

Njen post je postao viralan. Svi su delili fotografiju želeći da mladoj curi pomogne da nađe ljubav svog života. Komentarisali su kako su divan, lep, mladi par.

I uspeli su, našli su Meta! Međutim, ispostavilo se da on ima devojku i da mu je Pipa bila samo vikend avantura. O njegovim švalerskim avanturama su saznali svi, pa i njegova devojka. Međutim, sajt viralthread.com piše kako njen status na Fejsu pokazuje da je „u vezi“.

 

A, Pipa, ona je jadna šokirana. Pisala je u komentarima da ne može da veruje šta joj se dešava, da se oseća strašno iako zna da nije ni za šta kriva i da joj se plače…

Dakle, naravoučenije – nikad se ne selfirajte sa devojkom koja vam je šema za jednu noć. To je prvo pravilo švaleracije u XXI veku. Pardon, prvo pravilo je da se ne valja švalerisati…

(Izvor: juznibanat.rs / srbijadanas.com)

Share this article