Milica je na trećoj godini prava otišla iz Beograda za Dubai: "Radila sam za 750 evra i po 14 sati, a onda mi je Bog poslao spas"

Milica Polskaja, Srpkinja koja je udata za misterioznog bogatog Kazahstanca uživa u luksuzu, a na svojm Jutjubu nedavno je otkrila kako je i zašto otišla u Dubai, gde je i upoznala svog sadašnjeg muža.

 

– Bila sam treća godina Pravnog fakulteta. Otišla sam tamo sa bivšim dečkom, poslala sam CV jednom poznatom tamnošnjem klubu i ugovorila posao. Plan mi je bio da radim godinu dana i da skupim novac za školovanje. Fiksna plata bila je oko 750 evra plus bakšiš koji dele svi zaposleni u klubu. Čim sam otišla, uradila sam grudi, mesec i po dana se oporavljala i onda počela da radim – priča Milica na Jutjubu, dodajući da joj je smešno što ljudi misle da je tamo radila „sve i svašta“ a zapravo je, kaže, prošla mučenje.

Radila je, kaže, i do 14 sati dnevno i bila strašno umorna.

 

– Bilo je raznih situacija, bože sačuvaj. Na kraju sam dala otkaz jer nisam više mogla, bila sam mrtva – priseća se blogerka.

Tako je rekla „da“ svom suprugu.

– Poslao mi ga je sam bog i zahvalna sam što imam srećan brak i decu – kaže Milica koja ima i svoju liniju kostima i haljina, te se trudi da ostane u zavidnoj formi. Posle četvrte trudnoće, kaže, ekspresno se vratila na staru liniju kako bi što pre mogla da nastavi sa poslom reklamiranja svojih modnih komada na Instagramu.

(Izvor: zena.blic.rs)

Share this article