Mislila sam da mi ćerka (11) ima anoreksiju, lekari su me ubeđivali da je TRUDNA: Onda smo saznali ZASTRAŠUJUĆU ISTINU o tome šta joj se dešava

Počela je da gubi kilograme sve brže i brže. U početku nismo obraćali pažnju na to, a onda smo shvatili da se dešava nešto veoma ozbiljno.

 

Mala Čeriš Rouz Lavel (11) počela da rapidno gubi na težini, njena mama Luiz znala je da se nešto dešava. Odvela ju je kod lekara, gde su pretpostavili da je devojčica trudna, budući da je imala veliku masu u stomaku.

Međutim, poslate su na pregled u veću bolnicu u Brizbejnu i tamo je ustanovljeno da devojčica nije trudna, već na jajnicima ima tumor težak 10 kilograma.

 

- Tek tada mi je bilo jasno i zašto je toliko smršala, zbog čega sam sumnjala na poremećaj u ishrani, ali i zašto je poslednjih meseci toliko tužna i neraspoložena, a uvek je bila vesela. I to sam prepisala tinejdžerskim bubicama, a bilo je velika greška - kaže majka, koja je morala da zatvori svoju radnju, jedini izvor prihoda, kako bi predstojeće mesece mogla da provede sa ćerkom u bolnici.

Kako priča Luis, prvi simptom bio je to što je devojčica smršala 15 kilograma, a onda je počelo neraspoloženje, pa onda i bolovi u stomaku i kičmi.

- Kada sam čula da mi dete ima rak, slomila sam se. Došla sam sebi kada su mi rekli da ima šanse za ozdravljenje - kaže Luis, a ona i ćerka sada čekaju na operaciju i nadaju se najboljem ishodu.

(Izvor: zena.blic.rs / dailymail.co.uk)

Share this article