MLADIĆ U PARKU POKLONIO DEVOJCI OGRLICU: Dan posle policija je otkrila nešto što je ZGROZILO CEO GRAD

Ovom paru su svi prijatelji zavideli, ali šta se to dogodilo u glavi ovog momka da učini ovako nešto, možda nikada niko neće saznati.

Eduard Peržu (16) bio je u vezi oko godinu dana sa školskom lepoticom, Elenom Dijanom Gugulikom, i ovom paru su svi prijatelji zavideli.

PROČITAJTE JOŠ ISPLIVALE MRAČNE TAJNE: Ispovest prodavačica koje rade u prodavnicama skupe garderobe

Par je bio veoma složan, ali u poslednjih nekoliko nedelja veza se pogoršavala i Eduard je optuživao Elenu da planira da ga ostavi. Ispostavilo se da je ovaj tinejdžer iz Rumunije zadavio svoju 16-godišnju djevojku pretvarajući se da joj stavlja ogrlicu, a zapravo ju je ugušio plastičnom pertlom.

 

Pozvao ju je u lokalni park kako bi joj dao poklon, kako tvrde mediji. Kada je došla, poljubio ju je, rekao joj je da je voli i zamolio ju je da se okrene kako bi joj dao poklon, a onda je izvadio plastičnu vezicu i zadavio je.

*Foto: Printscreen/Google street view

Peržu je rekao detektivima:

Poljubio sam je, rekao sam joj da je volim, zamolio sam je da se okrene kako bio joj stavio ogrilicu, a onda sam izvadio pertlu i ugušio je."

Plastična vezica koju je koristio još uvijek mu je bila u džepu.

 

Telo mlade devojke pronašla je žena koja je tog jutra šetala psa i odmah je pozvala policiju. Policija je prvo posumnjala na samoubistvo, a onda su videli tragove davljenja, te su pokrenuli istragu.

Tokom ispitivanja njenog momka, on je nakon nekog vremena priznao da ju je ubio. Komšije su rekle da je on delovao potpuno normalno i da je u poslednje vreme bio čak i veseo.

PROČITAJTE JOŠ BILA JE SAMA U AUTOBUSU KADA JE VOZAČ STAO I POGLEDAO U RETROVIZOR: Ono što je usledilo ostaviće vas bez reči!

Njegov komšija Mirča Jonesku rekao je:

Još uvek se borim sa tim da prihvatim činjenicu da ju je ubio. Video sam ga samo nekoliko sati pre hapšenja, delovao je veseo, normalno me je pozdravio, usuđujem se čak i da kažem da je delovao srećno. Zasigurno se nije ponašao zabrinuto kao neko ko je ubio svoju devojku."

Svi su ga ovdje smatrali finim momkom iz dobre porodice i čiji su roditelji poštovani i vredni."

Share this article